"Megműttettem a melleim, életem legnagyobb hibája volt" - Így fest most az anyuka

A fiatal anyuka megcsináltatta a melleit, ami hatalmas magabiztosságot adott neki, ám néhány év távlatából már egyáltalán nem tartja jó ötletnek. Most elmesélte tapasztalatait, íme!

Fő a magabiztosság

A New Jearsy-ben élő Dana Bateman már hosszú évek óta elégedetlen volt melleivel, mielőtt a sok huzavona és fontolgatás után végül úgy döntött, hogy kés alá feszik, és megnagyobbíttatja azokat. Melleinek a mérete már tinédzser korától kezdve komplexusokat okoztak neki, így ezt tartotta a legjobb és egyben legkifizetődőbb befektetésnek már, ami az önbizalmat és a magabiztosságot illeti. 2005-ben átesett egy mellnagyobbító plasztikai műtéten, amire roppant büszke volt, ám később ezt nagyon megbánta. Ő mesélte el most érdekes és egyben tanulságos történetét.

"Táncosként dolgoztam, így a melleim mérete mindig központi kérdés volt, hiszen a nőiesség egyik szimbólumának is tekinthetjük. Úgy döntöttem, hogy fontos számomra a magabiztosság, így ezt egy hosszabb távú befektetésnek gondoltam a lelki jólétem érdekében. 2005-ben megműtöttek, ennek köszönhetően pedig táncosként a jövedelmem is a négyszerese lett, mi több jobban néztem ki, mint valaha. Teljes magabiztossággal mozogtam a világot jelentő deszkákon, kisugárzásom pedig mindenkit lenyűgözött. Úgy éreztem akkor, hogy ez volt életem legjobb döntése és az enyém a világ, ám most visszagondolva, tévedtem."

Az alábbi képen Dana (jobb oldal) látható a testvérével mellműtét után. Lapozz a cikk folytatásáért!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Oldalak

Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...
Sztárok
Nem titok többé: ez a 25 esztendős zenei előadó is csatlakozhat a 2024-es X-Faktor új mentorcsapatához.