8 millióért Meghan Markle hasonmásává operálták ezt a 3 gyerekes anyukát - így néz ki most

A háromgyermekes anyuka története néhány éve letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi hercegnét. A végeredmény megosztó lett.

Ál-Meghan

Egy 40 éves texasi édesanya története néhány éve járta körbe a világhálót, amikor úgy döntött, megvalósítja élete nagy álmát, és Meghan Markle hasonmásává operáltatja magát. Számos hasonló történetet láttunk már, így bátran ki merjük jelenteni, viszonylag olcsón megúszta a beavatkozássorozatot, hiszen 19 ezer fontot fizetett a teljes projektre, ami mai árfolyamon alig több mint 8 millió forint. Ahhoz képest, hogy hány műtétre volt szüksége, igazán jó árat kapott. Elmondása alapján a gyermekei azóta gyakran össze is keverik a hercegnével! Szerinted hasonlít? Csekkold le a galériában!

A texasi Houstonból származó anyuka 2018 nyarán feküdt kés alá először, első körben megszabadították a hasán lévő felesleges zsírtól, majd rendbe tették az akkor 12 éve törött orrát is. Két évvel legkisebb gyermeke születése után teljes önbizalomhiányban szenvedett, egy ruhájában sem érezte jól magát, smink nélkül pedig valósággal tükörbe sem mert nézni. Ekkor döntötte el, hogy az amerikai Suits című sorozatban megismert Meghan Markle testében képzeli el az életét. Xochytl Greer-en szinte mindent átalakítottak, amit csak lehetett.
Kattints a további képekért!

Különös kezdeményezés, de a bevétel jótékony célokra megy, így mindenképp érdemes adni neki egy esélyt. Feldolgozási technikának sem utolsó.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Az eggs benedictet sokan elkészítenék néha otthon villásreggelire, de amikor megtudják, hogy például buggyantott tojás kell hozzá, azt mindenkinek a kedvét el szokta venni.
Egészség
Mindenkinek becsúszhat egy nagyobb buli, amikor alapos fejfájással ébredünk. A másnaposságra vannak jól bevált ellenszerek, de erre senki sem gondolt volna.
Lifestyle
Elég sokan kiábrándultak már a Tinder randizós applikációból, így a cég mindig igyekszik néhány újdonságot bevetni.