Lifestyle

8 millióért Meghan Markle hasonmásává operálták ezt a 3 gyerekes anyukát - így néz ki most

A háromgyermekes anyuka története néhány éve letarolta a világot, hiszen ő volt az egyik első nő, aki arra kérte a plasztikai sebészt, hogy operáljon belőle sussexi hercegnét. A végeredmény megosztó lett.

Ál-Meghan

Egy 40 éves texasi édesanya története néhány éve járta körbe a világhálót, amikor úgy döntött, megvalósítja élete nagy álmát, és Meghan Markle hasonmásává operáltatja magát. Számos hasonló történetet láttunk már, így bátran ki merjük jelenteni, viszonylag olcsón megúszta a beavatkozássorozatot, hiszen 19 ezer fontot fizetett a teljes projektre, ami mai árfolyamon alig több mint 8 millió forint. Ahhoz képest, hogy hány műtétre volt szüksége, igazán jó árat kapott. Elmondása alapján a gyermekei azóta gyakran össze is keverik a hercegnével! Szerinted hasonlít? Csekkold le a galériában!

A texasi Houstonból származó anyuka 2018 nyarán feküdt kés alá először, első körben megszabadították a hasán lévő felesleges zsírtól, majd rendbe tették az akkor 12 éve törött orrát is. Két évvel legkisebb gyermeke születése után teljes önbizalomhiányban szenvedett, egy ruhájában sem érezte jól magát, smink nélkül pedig valósággal tükörbe sem mert nézni. Ekkor döntötte el, hogy az amerikai Suits című sorozatban megismert Meghan Markle testében képzeli el az életét. Xochytl Greer-en szinte mindent átalakítottak, amit csak lehetett.
Kattints a további képekért!

Különös kezdeményezés, de a bevétel jótékony célokra megy, így mindenképp érdemes adni neki egy esélyt. Feldolgozási technikának sem utolsó.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...