Lifestyle

Intim helyzetben nyitott rá barátjára a fiatal lány - megnémult a sokktól, amikor tudatosult benne, kivel is lépett félre a pasi

A 18 éves lány élete legkínosabb, egyszersmind legfájdalmasabb pillanatait élte át.

Rosszkor nyitott rá a szerelmére

Ha az ember még fiatal, talán könnyebben feldolgozza az olyan - a párkapcsolati léttel együtt járó - traumákat, mint amilyen például a megcsalás. Persze még ebben az esetben sem zárható ki, hogy a szörnyű élmény maradandó sebet ejt a szíven, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy kivel is lép félre a partnerünk. Most következő történetünk 18 éves hősnője naivan azt hitte, hogy a barátja fülig szerelmes belé, kapcsolatuk pedig nem is lehetne harmonikusabb. Aztán egy nap a vártnál korábban ért haza, és félreérthetetlen helyzetben nyitott rá a barátjára...

A lány szóhoz sem jutott, amikor megpillantotta az ágyban a pasiját és a saját - 42 éves - anyját.
Kattints a további képekért!

A félrelépés sosem jó ötlet: előbb vagy utóbb, de szinte mindig fény derül a turpisságra, a helyzetet pedig csak tetézi, ha a bűnös viszony várandóssággal végződik.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Már nincsen sok hátra, és hamarosan beindul a szezon a Balatonnál. Azonban az oda utazóknak készülniük kell néhány éles változásra.
Lifestyle
Gyakorlatilag a Microsoft adta ki a listát, hogy mely programok gátolják meg a Windows frissítését. Persze pánikba esni nem kell, mivel van megoldás.