Lifestyle

Kopogtattak a gyanútlan feleség ajtaján: kis híján elájult, amikor az arcába vágták az igazságot kettős életet élő férjéről

A nő tizenegy évig élt mesébe illő házasságban, tökéletesen megbízott a férjében - fel sem merült benne, hogy a pasas titokban egy másik nővel is kapcsolatot létesíthetett -, álomvilága azonban szilánkosra tört, amikor egy szép napon egy idegen hölgy kopogtatott az ajtaján.

Nem volt oka rá, hogy gyanakodni kezdjen

Tizenegy éve élt példás házasságban az a fiatal feleség, aki nemrégiben meglehetősen szokatlan körülmények között tudta meg, hogy imádott férje egy hatalmas hazugságra építette a kapcsolatukat - írja a Mirror. Pedig a házasságuk tényleg olyan volt, akár egy valóra vált tündérmese: rajongva imádták egymást, és a kapcsolatuk még azt sem sínylette meg, hogy a pasas - munkájából kifolyólag - 3-4 hónapot mindig a nejétől távol töltött. Felesége tökéletesen megbízott benne, és mivel ragyogóan működött köztük a kommunikáció - minden apró titkukba őszintén beavatták egymást -, a nőnek nem is volt oka arra, hogy megcsalásra gyanakodjon. Csakhogy túlságosan szép volt ez a több mint egy évtizeden át épülő álomvilág: annál nagyobb fájdalmat jelentett a hűséges feleség számára, amikor az egész szilánkosra tört. Minden akkor kezdődött, amikor egy idegen hölgy kopogtatott hősnőnk ajtaján.

Az ajtó mögött egy Cherry nevű nő állt, akiről szinte azonnal kiderült, hogy sok minden összeköti a feleséggel.
Kattints a további képekért!

A nőt már csak azért is felkészületlenül érte a felismerés, mert ebben az időszakban férjével épp gyermekáldás előtt álltak.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Sztárok
Joe Biden visszalépésével Kamala Harris esélyt kapott arra, hogy ő legyen a befutó a novemberi elnökválasztáson. Most a párjával nagy fordulatot vesz az életük, aki mindenben támogatni fogja.
Lifestyle
Te is nehezen tudsz elaludni? Egy egyetem kutatói most rájöttek a titok nyitjára, amit valószínűleg te is be fogsz vetni.
Sztárok
Az RTL már tavaly decemberben bejelentette, hogy idén újra képernyőre kerül a 2023-as év egyik legnézettebb műsora, vagyis a Sztárbox, ami egy újabb évaddal debütál.