Lifestyle

Majdnem megállt a nő szíve, amikor meglátta, kivel csalja meg a férje: kényelmetlenül szoros rokoni szál fűzte a másik nőhöz

A szörnyű képek örökre beleégtek a feleség homloklebenyébe.

Kicsúszott a lába alól a talaj

Hosszú ideig tartó, kilátástalan depresszióba süllyedt egy gyanútlan feleség, aki a lehető legrosszabb pillanatban nyitott rá férjére és a gátlástalan férfi titkos szeretőjére - írja a Mirror. A nő a Redditen öntötte ki a szívét az internetezőknek: elárulta, hogy a másik nőhöz nem csupán kényelmetlenül szoros rokoni szál fűzte, de úgy tekintett rá, mint legjobb barátjára, legközelebbi bizalmasára. És most, hogy élete két legfontosabb szereplője elárulta, úgy érzi, nincs senki, akivel megoszthatná a bánatát, akinek elmondhatná a jövővel kapcsolatos kínzó félelmeit, kétségeit, gyötrődéseit. De vajon ki is ez a bizonyos második nő? Lapozz tovább, azonnal eláruljuk, de előre szólunk: ettől bizony te is dobni fogsz egy szép nagy hátast!

A nő a saját édesanyjával (!) kapta rajta a férjét: bizony, azzal a nővel, aki világra hozta és felnevelte, majd - egy gyenge, erőtlen pillanatában - olyat tett vele, amit egyetlen szülő sem tehet meg a gyermekével.
Kattints a további képekért!

A szoknyapecér férj egy 20 éves házasságot döntött romba felelőtlen viselkedésével.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.
Lifestyle
A Kos megdöbbentő felismerést tesz. Napi horoszkóp!