Lifestyle

"Az Apokalipszis lovasai már úton vannak" - Putyin szövetségese szerint ettől függ, hogy nukleáris konfliktusig fajul-e a háború

Vlagyimir Putyin egyik űszövetségese arra figyelmeztetett, hogy "az apokalipszis lovasai már úton vannak" - ez a Kreml legújabb ijesztő figyelmeztetése a pusztulásra.

Még mindig labilis a helyzet

Dmitrij Medvegyev, Oroszország korábbi elnöke arra figyelmeztetett, hogy Moszkva nyugati városokat fog megtámadni, ha Ukrajna az USA által biztosított rakétákat használja fel.

Medvegyev jelenleg az orosz nemzetbiztonsági tanács helyettes vezetője, de 2008 és 2012 között, Putyin mandátumának lejárta idején az elnöki tisztséget töltötte be. A múlt héten azt írta: "Gyakran kérdezik tőlem, hogy miért olyan kemények a Telegram-posztjaim. A válasz az, hogy gyűlölöm őket. Halált akarnak Oroszországnak. Amíg élek, mindent megteszek, hogy eltüntessem őket". Az "ők" alatt Medvegyev Ukrajnát és szövetségeseit érti.

Napokkal korábban azt mondta, hogy Moszkva fokozni fogja a Nyugat elleni háborúját, ha az ukránok az Egyesült Államok által szállított rakétákat vetik be az orosz erők ellen, mondván: "Az Apokalipszis lovasai már úton vannak".

Medvegyev, akit korábban modernizálónak és Oroszország liberálisabb figurájának tekintettek, azzal is vádolta Ukrajnát, hogy drogos nácik vezetik. A múlt hónapban arra figyelmeztetett, hogy az Ukrajnának nyújtott katonai támogatás a nukleáris háború kockázatát hordozza magában. "A NATO-országok fegyvereket pumpálnak Ukrajnába, a csapatokat nyugati felszerelés használatára képzik ki, zsoldosokat küldenek, és a szövetséges országok gyakorlatai a határaink közelében növelik a NATO és Oroszország közötti közvetlen és nyílt konfliktus valószínűségét. Egy ilyen konfliktus mindig magában hordozza annak a kockázatát, hogy teljes körű nukleáris háborúvá fajul" - írta a Telegramon.

Forrás: Daily Mail Fotó: GettyImages

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.
Lifestyle
Nem elég, hogy az orosz-ukrán háború miatt így is illékony és instabil lábakon áll a világ békéje, Észak-Korea időről időre borzolja a kedélyeket.