Lifestyle

Rá sem hederítettek: a felnőttek lazán elsétáltak a medencében fuldokló kisfiú mellett - felkavaró videót mutatunk

Elmerült egy társasházi medencében egy 7 éves kisfiú, a felnőttek azonban úgy tettek, mintha semmi sem történt volna. A biztonsági kamera mindent rögzített.

Az életével játszott

Az életével játszott a hétéves Griffin Emerson, amikor úgy döntött, leveszi a karúszóit, és azok nélkül merészkedik egy társasházi medence mélyvízi részébe. A gyermek azt szerette volna bebizonyítani a nagyvilágnak, hogy már tud úszni, azonban - természetesen - azonnal elmerült. A meglepő eset igazi pikantériája, hogy a közelben tartózkodó felnőttek rá sem hederítettek a medence mélyén gyakorlatilag élet és halál között lebegő gyermekre. A biztonsági kamera mindeközben rögzítette a szívszorító pillanatokat. Lapozz: mutatjuk a megrázó videót!

A fiút végül egy 8 és egy 12 éves kissrác mentette ki a medence mélyéről, akiket most hősként ünnepelnek.
Kattints a további képekért!

Nyáron hajlamosak vagyunk mindent kicsit lazábban venni, azonban ilyenkor is érdemes mindent fokozott figyelemmel csinálni.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Vasárnap a 89 éves, világhírű olasz divattervező, Giorgio Armani nem mindennapi showja zárta a milánói divathetet, aki egy mesebeli téli kertet álmodott meg a 2024-es őszi-téli kollekciójában.
Lifestyle
Milliók döbbennek meg a friss internetes bejegyzések és hírek kapcsán - azt mondják, fogalmuk sem volt erről. Az egyik márka telefonjai ugyanis egy titkos mikrofonnal vannak ellátva.
Lifestyle
Már egy kis adag is halálos lehet belőle, hiszen ötezerszer erősebb a heroinnál. Az elefántdrog már Európában van.