Lifestyle

Elkerülhetetlennek tűnik az internet-apokalipszis: ebben az évben fog megszűnni a világháló

A dátum sokkal közelebbi, mint gondoltuk volna.

Nincs már olyan messze a búcsú

Az internet hosszú évtizedek óta életünk fontos részét képezi: míg a kilencvenes évek hajnalán a magyarok jelentős része nem is hallott róla, mára egyetlen percig sem tudnánk meglenni nélküle. Ezért is lesz majd óriási érvágás, ha egyszer búcsút kell mondanuk a hosszú-hosszú esztendőkkel ezelőtt körénk szőtt világhálónak. Márpedig a Daily Star cikke szerint hamarabb eljöhet az internet-apokalipszis, mint azt eddig gondoltuk. Kíváncsi vagy, milyen körülmények között kerülhet sor minderre? Akkor tekintsd meg galériánkat!

A Nap 2025-ben érheti el aktuális ciklusának csúcsát - állítják a szakértők -, ez pedig óriási napvihart eredményezhet. Hasonló persze már számtalanszor történt, de az előrejelzések szerint ezúttal több napfolt és kitörés várható, ráadásul a folyamat is gyorsabban mehet végbe, mint korábban.
Kattints a további képekért!

Mindenki a maga egyéni szempontjai alapján választ használt autót, de egy autó beszerzése minden esetben komoly döntés, és kiderült, hogy a vásárlók a különböző országokban más-más stratégiával választják ki a számukra megfelelő járművet. Az autótörténeti jelentésekkel foglalkozó cég Magyarországon és további hét országban végzett kutatást, hogy megismerje a járművásárlási döntéseket befolyásoló tényezőket.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.