Máténak vagy Annának hívnak? A grafológus szerint ezt kell tenned, hogy megváltozzon az életed

Nevünkben a sorsunk - tartja a mondás, úgyhogy új sorozatunkkal azoknak szeretnénk segíteni, akik éppen gyermekáldás elé néznek és névválasztás előtt állnak, illetve azoknak, akik szeretnék megtudni, milyen tulajdonságokkal ruházza fel őket a nevük. A második részben a Máté és az Anna neveket elemzi szakértőnk, Kárászné Tomanó Ágnes grafológus szakoktató, szaktanácsadó. Olvass tovább!

Máté - 1M; 1á; 1t; 1é;

A nagy „M” kapcsolati betű. Az „n”-hez hasonlóan nem a párkapcsolatainkat, hanem az emberekkel való kapcsolatainkat szimbolizálja, méghozzá a kisebb-, és nagyobb társaságokhoz fűződő kapcsolódási módunkba enged bepillantást. Az „á” az „a”-hoz hasonlóan a munkaterületet jelképezi. Az ékezet a gondolkodás sebességét mutatja, valamint a szellemi területeket, a tudás világát kapcsolja a munkaterület betűjéhez. A „t” az irányítás, a dominanciaigény, a vezetés betűje. Jelzi írójának vezetői képességeit, vezetési ambícióit. Az „é” az „e” betűhöz hasonlóan az érzelmek betűje. Szimbolizálja a szívet, írójának érzelmeit.

Szórakoztató grafológia

A cikk a szórakoztató grafológia egyik példája, melynek nincs köze a hagyományos íráselemzéshez. Grafológusunk abból a feltételezésből indul ki, hogy a születési nevünkben szereplő betűk ugyanúgy felruházhatnak tulajdonságokkal, mint ahogyan azt a születéskori csillagállások is teszik. Tőlünk függ, hogy a későbbiekben hogyan használjuk a betűk adta lehetőségeket, azaz hogyan írjuk le őket.

Kedves Máték, ti egyaránt kedvelitek a kisebb-, és a nagyobb társaságokat, a kreativitást igénylő szellemi munkát. Szerettek vezetni, irányítani, ugyanakkor az érzelmek sem állnak messze tőletek.

A grafológus tanácsa:

  • Szeretnétek több örömet találni munkátokban? Kanyarítsátok úgy „a” betűiteket, hogy hurok képződjön a betű oválrésze és a végvonala között.
  • Határozottabbak lesztek az irányításban, ha „t” betűtök áthúzása magasabbra kerül, valamint határozott, erős vonalú lesz.

  • Korábbi érzelmi sérüléseitek feldolgozásában segít, ha az „e” betűitek hurokrésze nem tapad össze, nem „i” betűhöz hasonló, mint a fenti képen a „tette” szóban szereplő „e” betűk.

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!