Lenyűgöző budapesti autósüldözéssel reklámozzák a Marvel új szuperhősfilmjét

Jólesően ismerős fővárosi helyszínekkel találkozhatsz, ha megtekinted a legújabb sikervárományos álomgyári szuperhősfilm rövidke kedvcsinálóját.

Fekete Özvegy ismét akcióba lendül

A koronavírus-járvány miatt tavaly rengeteg hollywoodi mozi bemutatását odázták el, most viszont számíthatunk rá, hogy a várva várt darabok végre elárasztják a filmszínházakat. Remélhetőleg a közelmúltnál sokkal izgalmasabb, bővebb választékot kínáló hónapok állnak most a cinephile-ek előtt - erre enged következtetni, hogy nemrég napvilágot látott egy rövid, de hihetetlenül mozgalmas-látványos kedvcsináló videó a Marvel legújabb, még bemutatás előtt álló szuperhősfilmjéből, a Fekete Özvegy címűből. A mozi az eredeti elképzelések szerint 2020-ban került volna a filmszínházakba, a tervet azonban romba döntötte a pandémia, idén július 9-én viszont végre valóban megtekinthetik a szuperhősműfaj rajongói.

A Fekete Özvegy főszereplője Natasha Romanoff, akit - a korábbi Marvel-mozikhoz hasonlóan - ezúttal is az Oscar-jelölt Scarlett Johansson alakít. (A publikum előzményfilmet láthat majd, mivel a figura a 2019-es Bosszúállók: Végjáték során kilehelte a lelkét.) A Marvel Entertainment YouTube-csatornájára most felkerült egy alig több, mint egy perces, ám sokatmondó részlet a filmből, mely nem pusztán Johanssont és kolléganőjét, a Jelena Belova szerepében látható Florence Pugh-t, hanem Budapestet is tartalmazza. A szédítő autósüldözés ugyanis a pesti alsórakparton és a Belvárosban zajlik, ezért nem véletlen, ha ikonikus fővárosi helyszínekre ismersz rá, miközben átadod magad az adrenalinemelő pillanatoknak.

A repertoár egyelőre meglehetősen szűkös, számos mozi még ki sem nyitott, az előadásokra pedig csak védettségi igazolvány birtokában lehet beülni.

Leadfotó: 123rf

Oldalak