A Szüzek kitűnően érzik magukat, a Skorpiók kimerülhetnek - Márciusi egészség horoszkóp

Ha azt akarod, hogy márciusban is friss legyél úgy testben, mint lélekben, akkor oda kell figyelned magadra. Hogy a horoszkópod szerint milyen lesz az egészségi állapotod 2016 harmadik hónapjában, az kiderül, ha elolvasod előrejelzésünket!

Kos:
III.21. - IV. 20

Minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy egészséges legyél, hisz most mélységében meg tudod érteni, hogy a betegség csak jelzés, egy „Stop” tábla, hogy végre változtass az életeden. Csak rámutat, hogy valahol akadály van! Lehet, hogy valamihez túlságosan ragaszkodsz, amit már el kéne engedni! Különösen erős gyógyító energiák szabadulhatnak most fel benned, mellyel nem csak magadnak, de akár másoknak is tudsz segíteni. Kicsit állj meg, figyelj magadra, befelé - melynek már önmagában is gyógyító ereje van!

Nem csak márciusi, hanem egész éves előrejelzésre lenne szükséged? Olvasd el, mit ígér a Kosoknak a 2016-os egészség horoszkóp - kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV.21. - V.20.

Kedvességed, szereteted, mely minden mondatodban, mozdulatodban benne van, nem csak másokat, de téged is gyógyíthat, egészségesen tarthat. Ám ha türelmetlen vagy, ha „fejjel mész a falnak”, annak következményei lehetnek, „összegabalyodhatsz saját lábadban”, és betegség formájában megállíthatnak. Csak azt kell megértened, hogy ne rohanj! Alapvető nyugodtságod miatt számodra ez nem is olyan nagy feladat. Érdemes a friss levegőn nagyokat sétálni, sportolni, mely mind a testet, mind a lelket karban tartja.

Nem csak márciusi, hanem egész éves előrejelzésre lenne szükséged? Olvasd el, mit ígér a Bikáknak a 2016-os egészség horoszkóp - kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Ikrek:
V.21. - VI.21.

A gyorsaság, türelmetlenség, szétszórtság okozta problémákra ( sérülésekre) nem kell számítanod, ha kézben tudod tartani azt a lendületet, ami mindig hajt, ami miatt mindig késésben vagy - hisz egyszerre több helyen kéne lenned, több dologgal is kéne foglalkoznod. Kicsit lassabban! Gyomrod jelezhet, ha valamit nem tudsz „befogadni, lenyelni”, amihez a megoldást a megengedés és elengedés hozhatja. Megengedni mindenkinek, hogy az legyen, aki, ám tanítani másokat, a te határaid vonalára is.

Nem csak márciusi, hanem egész éves előrejelzésre lenne szükséged? Olvasd el, mit ígér az Ikreknek a 2016-os egészség horoszkóp - kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Rák:
VI.22. - VII.22.

Nincs olyan betegség, amiből most ki ne tudnál gyógyulni, ha ki tudsz lépni abból a szenvedélyes akaratból, mely azt okozta. Ne vedd szívedre a dolgokat! Jó beleélő képességeddel ülj bele a másik „székébe”, és így megláthatod, hogy mindenkinek van igazsága, a szíved meg tud enyhülni – és ahol a szeretet, ott az egészség! A sport is nagyon jót tesz, hisz levezeti a felhalmozott felszültségeket. Keresd meg barátaidat, egy jó beszélgetés is megelőzhet, megoldhat mindent!

Nem csak márciusi, hanem egész éves előrejelzésre lenne szükséged? Olvasd el, mit ígér a Rákoknaknak a 2016-os egészség horoszkóp - kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!

Fotó: fitness.mercola.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!