Lifestyle

Március havi egészség horoszkóp: A Rák a hónapban nem a sajátja, hanem egy szerette egészsége miatt aggódhat

A Vízöntő ne vegye félvállról a teste jelzéseit, különben komoly kellemetlenség érheti. Íme, a márciusi előrejelzésünk!

III.21. - IVI.20.

Kos

A hónap első felében az uralkodó bolygód a Mars az Vízöntő jegyében halad. Ez túlzott idegességre, türelmetlenségre sarkallhat téged. Itt az ideje, hogy ebben a hónapban kissé lassíts a tempón. Fordíts nagyobb figyelmet pihenésre és a harmónia megteremtésére. Gondold végig, mennyire élsz egészségesen, megadod-e a testednek, lelkednek azt, amire szüksége van. Ebben a hónapban az egészséges napi rutin kialakítása és az érzelmi harmónia megteremtése a legfontosabb.


IV.21. - V.20.

Bika

Az elfojtott érzelmek, indulatok előbb-utóbb utat törnek maguknak, és akkor már sokkal kevésbé irányíthatóak. Ezért jó mindig aktuálisan megoldani egy-egy helyzetet. Most szembesülhetsz azokkal a problémákkal, amelyeket eddig elrejtettél, elfojtottál. A hónap első felében próbálj meg többet mozogni, minél többet lenni a friss levegőn. A tavasz számodra mindig a legalkalmasabb időszak, hogy meggyógyítsd a testedet-lelkedet és új, egészségesebb életet alakíts ki magadnak.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hónap első felében érdemes lelassulnod. Próbáld meg jól érezni magad a bőrödben, találd meg a belső békédet. Ha van egészségügyi problémád, amelyre eddig nem találtad meg a megoldást, akkor most légy kitartó a probléma orvoslásában. A hónap utolsó időszakában sokkal érzékenyebb lehetsz, ezért fontos, hogy tudd kezelni a hangulatváltozásaidat, mert ezek egy idő után komolyabb testi tünetekben is megnyilvánulhatnak.


VI.22. - VII.22

Rák

Nagyon valószínű, hogy ebben a hónapban nem a saját egészséged miatt fogsz aggódni, hanem talán egy szeretted küzdhet testi vagy lelki betegséggel és nagy szüksége lehet a támogatásodra és gondoskodásodra. Pedig most fontos lenne, hogy magadra is kellő figyelmet szentelj. Hajlamos lehetsz elhagyni magad és a végsőkig elkeseredni. Meg kell tanulnod bízni magadban, a saját erődben. Ez az időszak megtanít küzdeni, és nem csak magadért, hanem másokért is.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Nagy valószínűséggel márciusban egy vírus vagy egy kisebb betegség váratlanul ágynak dönthet. A házi gyógymódok helyett inkább keresd fel az orvosodat és ne sajnáld magadtól a pihenést. Tested mindig jelez, ezért ne feszítsd túl a húrt. Hallgass a tested jelzéseire! Bármilyen helyzetből képes vagy felállni, de ehhez most muszáj lelassulnod, hogy a tested regenerálódhasson.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Balesetveszélyes ez a hónap számodra, amikor még az is könnyen elképzelhető, hogy az otthonodban ér egy váratlan kisebb baleset. Ezért nagyon fontos, hogy ne kapkodj, ne idegeskedj, légy sokkal óvatosabb. Érzékenyebb a gyomrod, ezért esetleg időszerű lenne egy böjt vagy diéta, de a legfontosabb, hogy ne egyél csak azért, hogy levezesd a stresszt és az idegességet. A tavasz mindig kedvező időszak egy kis böjtölésre, megtisztulásra.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Márciusban az egészséged megőrzése érdekében változtatnod kell az életmódodon, ami most sokkal könnyebben fog menni, mint gondolnád, csak rá kell szánnod magad. Ez a hónap különösen aktív, inge gazdag időszakot jelez, hiszen itt a tavasz, a jó idő. Használd ki, iktass be minél több mozgást, lehetőleg a friss levegőn. Töltsd fel a vitaminraktáraidat, alakítsd át az étkezési szokásaidat, jó ötlet lehet ehhez egy szakértő segítségét kérned.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ebben a hónapban az egészséged megőrzése állhat a középpontban. Mindennél fontosabb, hogy ne sajnálj magadtól semmit. A jövőben csak akkor tudsz aktívan élni, ha rendben van az egészséged és a maximumot tudod nyújtani az életed összes területén. A fogaidra, csontjaidra és az ízületeidre fordíts sokkal nagyobb figyelmet, mert ezzel megelőzheted, hogy a későbbiekben nagyobb problémák adódjanak.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Tanuld meg kezelni a konfliktusokat, ahelyett, hogy magadban rágódnál egy-egy problémán, bátran nézz szembe vele. Ez az első lépés, amely közelebb visz ahhoz, hogy megtaláld a megoldást a hangulatingadozásaidra, amelyek megkeseríthetik ezt a szép tavaszi hónapot. Jó hatással lehet rád, ha egy közeli barátodnak kibeszélhetnéd azokat a dolgaidat, amelyekkel nem tudsz mit kezdeni. Ha semmiképpen nem boldogulsz, ne félj felkeresni egy szakembert.


XII.22. - I.20.

Bak

Márciusban nagyon fontossá válhat a testmozgás számodra. Az elnyomott energiák elfojtása stresszt vagy akár kisebb depressziót és motiválatlanságot válthatnak ki belőled. Ahhoz, hogy ezt elkerüld, nagy szükséged van a rendszeres és intenzív testmozgásra, amellyel a megfelelő mederbe terelheted ezeket az energiákat. Sokszor vagy bezárva a saját magad köré emelt falaid közé, itt az ideje, hogy lerombold ezeket.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ebben a hónapban különösen érzékeny lehetsz, főképpen az idegrendszered. Érdemes most figyelned a testedre, mert mindig jelez, figyelmeztet, ha veszélyben érzi magát. Ha ezt elmulasztod, akkor könnyen előfordulhat, hogy egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan helyzet, hogy orvosi segítségre lehet szükséged, akár még műtéti beavatkozásra is sor kerülhet. Nagy természetkedvelő vagy, itt a jó idő, iktass be minél több mozgást, sétát a friss levegőn, az mindig nyugtató hatással van rád.


II.21. - III.20.

Halak

Ebben a hónapban egymást követik az embert próbáló stresszes helyzetek az életedben. Ezért elkerülhetetlen lesz, hogy elegendő időt szánj a pihenésre és a feltöltődésre. Talán még álmatlanság is kínozhat, amely már komoly jelzés a szervezetedtől, hogy komoly bajok lehetnek. Ha magadtól nem teszed meg, akkor talán a sors fog közbelépni és talán egy betegség formájában fog pihenésre kényszeríteni.

Leadfotó: freepik.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A kávézás után megmaradt zacc sokak számára egyszerű hulladék, pedig valójában rengeteg dologra használható fel.
Sztárok
Köztudomású, hogy Harry még ma is szívélyes kapcsolatot ápol sógornőjével, a jelenleg súlyos rákbetegséggel küzdő Katalin hercegnével. Sussex hercege most - váratlanul - beszélgetést kezdeményezett...
Utazás
Földrajzi képrejtvény-sorozatunk következő felvonásában magunk mögött hagyjuk Európát, és célba veszünk egy távoli földrészt! Tarts velünk!