Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Vízöntő régi szerelmének a felbukkanása a feje tetejére állítja a szerelmi életét

A Nyilas egyre jobban úgy érzi, hogy a párja titkol előle valamit. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Amennyiben boldog akarsz lenni, akkor tegyél érte. Mutasd meg, hogy mennyire szerethető vagy. Amennyiben továbbra is elbújsz az élet örömei elől, akkor ne is reménykedj, hogy rád talál a boldogság. Légy sokkal nyitottabb engedd meg másoknak, hogy megismerhessenek. Ezzel a hozzáállással rengeteg örömteli élményben lehet részed ezen a hétvégén. A hangulatingadozásaidat próbáld meg kordába tartani mert elijesztheted azokat, akik szeretnének közelebbről megismerni.


IV.21. - V.20.

Bika

Egy múltbéli szerelmed visszatérhet az életedbe. Ne tagadd meg az érzéseidet, de ne is dédelgess hiú ábrándokat, hogy ezúttal minden másképpen lesz. Valószínűleg te is jócskán hibáztál a múltban, talán túl engedékeny voltál, túl sok mindent megengedtél neki. Lehet, hogy olyan elvárásaid voltak, amelyeket ő nem tudott teljesíteni. A saját érzéseiddel kell először tisztában lenned.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A munkáddal vagy a munkatársaid révén ismerkedhetsz meg azzal az illetővel, aki az életed párja lehet. Először talán nem is találod szimpatikusnak vagy nem éppen ő az eseted, de amint jobban megismerkedsz vele, szinte azonnal megérzed, hogy megtaláltad azt az embert, akivel szeretnéd leélni az életedet. Ha kapcsolatban élsz, akkor próbáljátok meg tisztázni a vélt vagy valós sérelmeiteket.

VI.22. - VII.22

Rák

A hétvégén több meghívást is kaphatsz a barátaidtól, ezeket érdemes lenne kihasználnod. Megeshet, hogy ezek valamelyikén fog rád találni a nagy szerelem. Talán egy olyan személlyel hozhat össze a sors, akit már régóta ismersz, de egy ideje nem láttátok egymást. A viszontlátás öröme mellett mindketten úgy érzitek, mintha soha nem szakadtatok volna el egymástól. Csak rajtatok múlik mi lesz ebből a kapcsolatból.

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A pénzkezelést újra kellene tanulnod. Mostanában kifolyik a pénz a kezeid közül, és emiatt a pároddal összeütközésbe kerülhetsz, de ha belegondolsz rá kell jönnöd, hogy jogos a felháborodása. Igaz, hogy mindig előteremted azt, amire szükségetek van, talán még ezen felül is, de a kapcsolatotok érdekében jó lenne, ha minél előbb megbeszélnétek ezt a problémát.

VIII.24. - IX.23.

Szűz

A szerelmi életedben változás várható, a párod viselkedése egyre kevésbé tetszik neked, próbálod elfogadni ugyan, de nem igazán sikerül. Nem akarsz egész életedben ilyen gondokkal küszködni, ezért előfordulhat, hogy úgy döntesz, inkább befejezed ezt a kapcsolatot. Ha egyedülálló vagy, élvezed az élet örömeit, most nagy szükséged van a szórakozásra, a kikapcsolódásra.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hétvége hozhat új szerelmet, de ha már van párod, akkor a vele való kapcsolatod újulhat meg. Mennyire vagy képes más szemmel nézni rá az együtt töltött idő után? Meglátod még benne azt, akit egykor megszerettél? Fontos kérdések ezek most számodra. Figyelned kell az érzéseidre, hogy mit súgnak neked.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Párkapcsolatodban a feszültségeket csak úgy tudod feloldani, ha őszintén megbeszélitek a problémáitokat. A legfontosabb, hogy nyíltan beszélj az érzelmeidről. Ha úgy érzed, az utóbbi időben érzelmileg eltávolodtatok egymástól, fogalmazd meg, mire van szükséged ahhoz, hogy szeretve érezd magad. Ha ezeket meg tudjátok beszélni, akkor még megmenthető lehet a kapcsolat.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Hétvégén csak olyan dolgokat vállalj, amelyeket stressz nélkül, nyugalomban el tudsz végezni. A lelkiállapotod érzékenyebb a szokottnál, és egy kimerítő munka most padlóra küldhet testileg és lelkileg egyaránt. Kérj segítséget, ha elkerülhetetlen, hogy dolgoznod kell. Az lenne a legjobb, ha a hétvégét pihenéssel töltenéd, most az egyedüllét az egyetlen gyógyír megfáradt lelkednek.


XII.22. - I.20.

Bak

Nagy érzelmi viharokat élhetsz át mostanában, és ez meglehetősen próbára teheti a tűrőképességedet. De hamarosan kitisztul az ég és nyilvánvalóvá válhat számodra, hogy mit szeretnél. Ne cipeld tovább magaddal az érzelmi terheidet. Ha elszánod magad egy döntésre, akkor azonnal cselekedj. Ebben az időszakban a kapcsolataid átértékelése a legfontosabb, mert a jelenlegi formában már nem tudnak tovább működni.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Egy régi szerelmed felbukkanása jogosan válthat ki aggodalmakat jelenlegi kedvesedből. Amennyiben nem elég erős a kötelék köztetek, akár komoly megpróbáltatások elé is nézhet a kapcsolatotok. Gondold végig, mit szeretnél, mielőtt meggondolatlan lépésre szánod el magad. Ha még csak keresed a párod, akkor egy új, izgalmas személy felbukkanása miatt megfontolt hozzáállásra lesz szükséged.


II.21. - III.20.

Halak

A hétvégén váratlanul egy új szerelmi kapcsolat robbanhat be az életedbe. Csakhogy az illető talán foglalt vagy valamilyen más oknál fogva titokban kell tartani ezt a kapcsolatot. Nagyon boldog vagy, de nagyon zavar a titkolózás, szeretnéd világgá kürtölni a boldogságodat. Légy türelmesebb, ha a kiszemelted is hasonlóan érez, akkor úgy is téged fog választani és akkor másokkal is megoszthatod a boldogságodat.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.