Lifestyle

A lánya sorozatosan elvetélt - csaknem 60 évesen adott életet unokájának egy magyar nő

Negyvenhárom évvel lánya érkezése után a 60 év körüli magyar nő világra hozta a saját unokáját is.

Döntését alapos vizsgálatok követték

A különleges történetről a Blikk cikke számolt be: Epres Ilona azért vállalkozott a nem mindennapi feladatra, mert 43 esztendős lánya több alkalommal is elvetélt, és noha többször is kísérletezett a lombikprogrammal, erőfeszítései végül nem vezettek eredményre. Ilona a döntést követően rengeteg különböző vizsgálatnak vetette alá magát, melyek pozitív eredménnyel zárultak, így az asszony vállalta lánya petesejtjének és veje hímivarsejtjének a beültetését. Erre Londonban került sor.

Ilonát Magyarországon túlkorosnak találták az orvosok, de Angliában nem adódott ilyen probléma - mondta el a nő a Blikknek. A terhessége alatt egyetlenegyszer sem lépett fel komplikáció, és maga a szülés is nehézség nélkül zajlott le.
Kattints a további képekért!

A csütörtöki adásban összeállt a 2023-as Nyerő Páros top 3-asa Vastag Csaba, Vastagné Domján Evelin, Széki Attila "Curtis", Barnai Judit, valamint Jákli Mónika és Boráros Gábor személyében.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Kos szinte mindenkivel összeveszik. Napi horoszkóp!
Sztárok
Mutatjuk, hogy néz ki a manapság már sajnos csak ritkán látott Ian Somerhalder, aki épp a mai napon töltötte be a 45-öt.
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.