Valódi csoda történt a Margitszigeten - Lélegzetelállító show-val kápráztatta el a közönséget 4 fiatal bűvész

Bár a nyár már nem tombol úgy, mint hetekkel ezelőtt, a margitszigeti esték továbbra is forró hangulatú programokat hoznak a Szabadtéri Színpad jóvoltából. Az egyik ilyen felejthetetlen estének augusztus második hétvégéjén lehettünk szemtanúi a nagy illuzionista show, a Magic Night című bűvésztalálkozó alkalmából.

Magic Night a Margitszigeten

A nemzetközi program keretében egy francia, egy holland, egy angol-spanyol és egy magyar fiatalember kápráztatta el a csodákra kíváncsiakat. Mert csodából aztán bőven részesülhettünk az idei Budapesti Nyári Fesztivál egyik legkitűnőbb előadásán.

Illuzionistákat eddig jobbára csak a televízió képernyőjéről ismertünk, most azonban saját szemünkkel láthattuk „élőben”, milyenek is a valóságban a mindig gyanúval teli kíváncsisággal fogadott hihetetlennek tűnő produkciók. A program első felében a fellépő művészek azt mutatták be, miként képesek eltüntetni a színpadról partnerüket vagy akár saját magukat, miképpen képesek szekrénybe, dobozokba zárt személyeket alaposan keresztül döfködni, hogy aztán újból épen és egészségesen láthassuk őket viszont a műsorszámok végén.

Még több képért klikk tovább!

Fotók: Gálos Mihály Samu

Oldalak

Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.