Liptai Claudia férje karácsonyi receptes trükkről rántotta le a leplet, amiről neked is tudnod kell

Liptai Claudia már nagyon profi ebben a dologban, és azt akarja, hogy másoknak is sikerüljön.

Hogyan nem reped ki a bejgli?

A bejglit gyakorlatilag már összekötöttük a karácsonnyal Magyarországon, de akad olyan, aki húsvétkor is szokott készíteni, annyira imádja. A lényeg, hogy ez a klasszikus sütemény alaposan meg tudja adni az ünnepi hangulatot.

A bejgli tölteléke lehet dió vagy mák, de sokan el szoktak merészkedni már az extrémebb irányba is. Akik nem édesszájúak, azok a húsos bejglit is be szokták vállalni.

A bejgli eredetileg Szilézia vidékéről származik és ez a sziléziai kalácsfajta a 14. század óta ismert Európában. Az elmaradhatatlan karácsonyi sütemény neve német eredetű és eredeti hajlított, patkó alakú formájából ered.

Minden családnak megvan a technikája, hogy kell jól megcsinálni a bejglit, de most Liptai Claudia férje is ad néhány tippet, amit a galériánkban olvashattok.

A Retro rádióban Bochkor Gáborék a bejglivel foglalkoztak a karácsony közeledte miatt. Liptai Claudia férjét, Pataki Ádámot kérdezték meg arról, mi a tökéletes trükk, hogy ne szakadjon ki a klasszikus sütemény.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: RTL

Oldalak

Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...
Sztárok
Nem titok többé: ez a 25 esztendős zenei előadó is csatlakozhat a 2024-es X-Faktor új mentorcsapatához.