A jó hírek mellett veszélyre is figyelmeztet a Lidl, semmiképp se fogyaszd el ezt a terméket

Nagy változásra készül a Lidl, de közben egy termékvisszahívásba is belefutott Magyarország egyik legnépszerűbb áruházlánca.

Ha nem is viszed vissza, semmiképp se fogyaszd el ezt az italt

Mindig nagy élet van a Lidl háza táján, és most egy pozitív változást is bejelentettek, aminek valószínűleg a minden hűséges vásárlójuk örülni fog.

Ahogyan a Pénzcentrum beszámolt róla, megújul a Lidl Plus, ami jóval kényelmesebbé fog tenni mindent. A lényeg, hogy ezentúl a friss ajánlatokat egyáltalán nem kell aktiválni, a kedvezmények automatikusan levonásra kerülnek a Lidl Plus kártya beolvasásakor. Ez így egy plusz terhet vesz le a vásárlók válláról.

A vásárlók a jövőben persze továbbra is kapnak egyedi kuponokat, ezeket azonban továbbra is aktiválni kell.

Az már a galériánkban mutatjuk meg, hogy melyik Lidl termékkel kell nagyon óvatosan bánni.

Minden nagyobb szupermarketnél szokott olykor lenni termékvisszahívás. Ebbe most a Lidl futott bele az egyik italával.
Kattints a további képekért!

A Lidl sem húzta a száját, szóval a trükk teljesen jogtiszta. Nézzük, hogyan lehet kifogni, hogy spórolni tudjunk!

Leadfotó: Flcikr – Illusztráció

Oldalak

Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.