4 titok, hogyan szabadulj meg a súlyos lelki fájdalomtól

Ha valami súlyos fájdalom lappang bennem, tudom, hogy az a legbölcsebb, ha minél hamarabb megszabadulok tőle. Nem úgy, hogy eltemetem magamban és tettetem, hogy jól vagyok. Hanem a következő 4 módszer vagy titok segítségével. Olvass tovább!

1. Éld át az érzéseidet

A legtöbb ember azért nem tud szabadulni a fájdalmától, mert nem éli át teljesen azt. Ha szégyenkezel amiatt, amit érzel, ha megpróbálod elrejteni, takargatni, ha elásod magadban, akkor soha nem fognak begyógyulni a lelki sebek. Ne próbáld manipulálni azt, ami benned van, ne kontrolláld és mindenekelőtt ne ostorozd magad. Viselkedj úgy magaddal, mint a saját gyerekeddel, mondogasd azt, hogy minden rendben lesz, nincsen semmi baj.

Boldogság: itt és most

Te tudod, téged mi tesz igazán boldoggá? És azt tudod, hogyan érheted el? A BOLDOGSÁG nyitott szemináriumon ismert személyiségek - például Böjte Csaba ferences rendi szerzetes és Szilágyi Áron olimpikon - segítenek abban, hogy rájöjj: mit kell tenned, hogy kiegyensúlyozottabb, sikeresebb legyél; nem a távoli jövőben, hanem itt és most!

NOVEMBER 12, LURDY HÁZ
Siess, ha nem szeretnél lemaradni, mert a helyek gyorsan fogynak!

2. Lélegezz a szívedből

A lélegzés meggyógyít, tudtad? Különböző légzéstechnikák vannak, amik közül most a legegyszerűbbet mutatjuk meg nektek: feküdj le a földre és lélegezz mélyeket, mintha a szívedből fújnád ki és szívnád be a levegőt. Ha sikerül megvalósítanod ezt, akkor kinyitod a szívcsakrád, ami mindig blokkolva van, ha valamilyen nagy fájdalom ér. Lélegezz így 5-10 percig, vagy ha szeretnéd, akár tovább is. Ameddig jólesik.

Újra figyelmeztetünk: engedd, hogy az érzelmeidet átélhesd. Lehet, hogy borzasztóan szomorú leszel és esetleg sírni is fogsz. Ne tarts vissza semmit!
_

A BOLDOGSÁG neked mit jelent? Te hogy éred el? Mi egy egésznapos szemináriumot szentelünk a témának. Gyere el te is! Könnyen elsajátítható technikák a boldogság elérése érdekében.

Fotó: consciouslifestylemag.com

Oldalak

  • 1
  • 2