Lifestyle

Lakatlan szigeten hagyták a lázadó tinédzsert a tehetetlen szülők - egy hajszálon múlt az élete

Egy kínai házaspár kegyetlen és embertelen nevelési módszerrel rukkolt elő, miután nem tudták fegyelmezni tinédzser lányukat.

Sokszor nehéz gyereket nevelni...de ennyire?

Közhely, de tény, hogy a gyereknevelés a világ egyik legszebb, leghálásabb, de sokszor legkeményebb feladata. Végtelen türelem, energia és feltétlen szeretet kell ahhoz, hogy gyermekünkből értékes, ugyanakkor boldog felnőttet tudjunk nevelni. Vannak esetek azonban, amikor úgy érezhetjük, kudarcot vallottunk, gyermekünk viselkedése annyira elharapózott, hogy egész egyszerűen kifogytunk az eszközökből és kétségbeesetten keressük a megoldást csemeténk megregulázására. Egy kínai házaspár is eljutott erre a pontra és egy olyan megdöbbentő nevelési módszer mellett döntött, amely minden bizonnyal egyik szakkönyvben sem szerepel. Lapozd fel a galériát a folytatásért!

Az eset még 2021-ben történt. A család 13 éves lánya folyamatosan kimaradt az iskolából. A szülők megelégelték, hogy gyermekük egész nap a szobájában ül és céltalanul éli mindennapjait. Miután belefáradtak abba, hogy lányuk viselkedésére semmiféle ráhatásuk nincsen, úgy döntöttek, hogy a tinédzsert egy lakatlan szigetre száműzik, hátha így tanul egy kis jó modort. Száműzték egy 2400 kilométerre lévő sivatagos területre, hogy úgynevezett "szellemi gyakorlatot végezzenek rajta extrém körülmények között".
Kattints a további képekért!

Kezdődik a kullancsszezon, ezért is jó, ha tudod, hogy a kis paraziták ellen nemcsak külsőleg, de belsőleg is védekezhetsz.

Leadfotó: 123RF

Global Times

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.