Már csak egy kicsi hiányzik a családalapításhoz? Babaváró kölcsön otthonról!

Régóta gondolkodtok a családalapításon, de eddig még nem mertetek belevágni? Nem vagytok egyedül, hiszen sokan szeretnék előbb bebiztosítani a családjuk jövőjét egy saját lakással, vagy éppen a már meglévő felújításával, de akadnak olyan vállalkozó szelleműek is, akik még inkább befektetnének valamibe. Bármi is legyen az ok, a Babaváró kölcsönnel már nektek sem kell sokáig halogatnotok a családalapítást, ráadásul a hiteligénylés és a szerződéskötés akár otthonról is lebonyolítható, a GRÁNIT Banknál például digitális ügyfélfiókban igényelheted és a végén Videóbankban alá is írhatod a szerződést. (x)

Online is igényelhető

A pandémia számos területen átalakította a mindennapi életünket, a bevásárlástól kezdve a személyes kapcsolatokon át egészen az ügyintézésig. Bárhol is legyünk, mindenhol ügyelnünk kell a biztonságos távolságtartásra, így csökkentve a fertőzés kockázatát. A GRÁNIT Bank számára a kezdetektől fogva elsődleges szempont az ügyfeleik biztonsága, így természetes volt, hogy a digitális igénylés lehetőségét a Babaváró kölcsönre is kiterjesztették.

Egy egyszerű regisztrációt követően a bank weboldalán a Digitális Ügyfélfiókban tudjuk az igénylést megkezdeni, a szükséges dokumentumok, valamint az azonosító okmányok feltöltésével. A szerződéstervezet is ide érkezik vissza, melynek jóváhagyása után az aláírás szintén egy VideóBankos felületen keresztül történik, az ügyintéző szakszerű vezetésével, így a digitális folyamat alatt is megmarad a személyes ügyintézés élménye. De nézzük, mit is takar pontosan ez a kölcsön?

Hogyan működik?

Kölcsön paraméterek

  • Maximális hitelösszeg:
    10 millió Forint
  • Maximális futamidő: 20 év
  • Havi törlesztőrészlet maximum 50 000 Ft lehet az első 5 évben a kamattámogatási időszak alatt
  • THM (kamattámogatással): 0,43%
  • THM (kamattámogatás nélkül): 5,85%*

*A GRÁNIT Banknál 2021. 03. 08-án a hatályos feltételek alapján

A Babaváró kölcsönt a gyermeket tervező házastársak együttesen igényelhetik, ráadásul még ingatlanfedezet sem szükséges hozzá. Ennek következtében a kölcsön szabadon felhasználható lakásvásárlásra, esetleg felújításra vagy akár befektetési szándékkal is igényelhető. Ami pedig a legfőbb előnye, hogy amennyiben a kölcsönkérelem benyújtásától számított 5 éven belül gyermek születik (már a 12 hetes magzati kor is beleszámít), a kölcsön kamatmentessé válik, így tényleg csak a felvett összeget kell visszafizetnetek.

Egy baba érkezése persze amilyen nagy boldogság, emellett jelentős anyagi terhet is jelenthet a szülők számára, így ha a gyermek születése után úgy döntötök, hogy egy ideig szüneteltetni szeretnétek a kölcsön visszafizetését, a konstrukció erre is lehetőséget ad. Ezt maximum 3 évre lehet kérvényezni, amivel a futamidó meghosszabbodik.

Kik igényelhetik?

Ami az igénylők személyét illeti, fontos, hogy a feleség 23-41 év közötti a férj pedig 23 éves kor fölött legyen, valamint mindketten magyarországi lakcímmel rendelkezzenek. További feltétel, hogy legalább az egyik adós esetén minimum 3 éves TB jogviszony is igazolható legyen, illetve egyik igénylő sem lehet büntetett előéletű, a NAV felé köztartozás nem állhat fenn, és a KHR listán sem szerepelhetnek negatív adattal.

Ha nem csak egy gyermekkel terveztek

Nagy családot szeretnétek? Ez esetben a Babaváró kölcsön további kedvezményeket is biztosít számotokra, hiszen a második gyermek születése után a fennálló tartozás 30%-a, a harmadik baba érkezésétől pedig a teljes fennálló tartozás elengedésre kerül! Másrészről viszont, ha nem születik meg az első gyermek 5 éven belül, akkor a kamattámogatás összege egy összegben visszafizetendő, valamint a hitel kamatát és a kezességvállalási díjat pedig az ügyfélnek kell fizetnie, éppen ezért érdemes odafigyelni a szerződésben foglalt határidőkre.

Egy kis plusz mindig jól jön!

A GRÁNIT Banknál 2021 április 4-ig Babaváró kölcsönt igénylők most még jobban járhatnak, hiszen a pénzintézet összesen akár 100 000 Ft jóváírást is biztosíthat számukra a kölcsön összegén felül. A jóváírás feltételhez kötött, további részletek és információk a GRÁNIT Bank oldalán!

A hirdetésben szereplő kölcsönt a GRÁNIT Bank a Magyarország Kormánya által biztosított babaváró támogatással nyújtja.

*A jóváíráshoz mindkét félnek saját névre szóló bankszámla nyitása/megléte szükséges
Jóváírás abban az esetben jár, ha a folyósítás hónapját követő hónaptól kezdve 2 hónapon keresztül legalább 100 000 Ft jóváírás történik a bankszámlán. A jóváírás legfeljebb 2 részletben történhet.
Amennyiben mindkét fél rendelkezik saját névre szóló bankszámlával és mindkét fél esetén teljesül a legalább 100 000 Ft jóváírási feltétel, mindkét fél részére 50 000 Ft – 50 000 Ft kerül jóváírásra.
Amennyiben a jóváírásra vonatkozó feltételt az Adós és Adóstárs közül csak az egyik fél teljesíti, úgy csak a jóváírási feltételt teljesítő fél jogosult a jóváírásra, melynek összege 50 000 Ft
Az összeg jóváírását a Bank legkésőbb a folyósítás hónapját követő harmadik hónap 15. napjáig teljesíti.
Az akció a 2021.02.20 - 2021.04.04. között befogadott és 2021.05.07-ig folyósított Babaváró kölcsön igénylésekre vonatkozik.

Oldalak

Lifestyle
Immáron 10. alkalommal ítélték oda a Televíziós Újságírók Díját a legjobb tévés produkcióknak, műsorvezetőknek és televíziós színészeknek. A rangos kitüntetést ezúttal is a hazai sztárvilág...
Fashion&Beauty
Hamarosan felvehetjük a rövidnadrágokat, de ha érdekel, hogy melyik fazon lesz a divat idén, akkor nézd meg a cikkvégi galériánkat!
Home&Design
Két mexikói testvér nagyot álmodott és az egy szem szobanövényükből mára milliárdos értékű vállalkozást kreáltak.