Lifestyle

200 éves lakást vett a nő: megdöbbentő, mit találtak az egyik fal mögött - Videó

Sokkal többet kapott ez a nő, mint remélte: a barátja ugyanis felfedezett valamit az egyik fal mögött.

Álomotthon

Mi egyelőre nem emlékszünk olyanra, hogy a TikTokon 100 milliós megtekintés felett járó videóba futottunk volna bele - egészen idáig. Márpedig Erin Cloudy első videója a témában azóta több mint 117 milliós megtekintésnél jár, így az sem kizárt, ha így folytatja, hogy újabb lakásokat vehet a TikTokból befolyó bevételeiből. De mit is látunk a videón? A lány egyik barátját, aki egy lyuk mellett áll mosolyogva a falnál. Majd az is kiderül, hogy a fal egy titkos lépcsőt rejt. Miután átverekszik magukat rajta, el is indulnak a mélybe. "Amikor már kezd igazán izgalmassá válni a dolog, a furcsa videó véget ér. De a folytatás nem marad el" - írja a TWN.hu.


Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.