Lifestyle

Erre a 3 csillagjegyre valóságos pénzeső vár 2024-ben: vajon te is a szerencsések között vagy?

A friss horoszkóp szerint ezekhez a csillagjegyekhez egész évben ömlik majd a pénz.

Pénz áll a házhoz

Szerencsés éve lesz több csillagjegynek is a legfrissebb horoszkóp alapján, a TWN.hu cikke szerint pedig nem is nagyon tehetnek ellene. "Lesz, akinek a szerencsejáték hozza majd meg a nagy áttörést, de olyan is, akinek végre kifizetődővé válik az a kemény munka, amit a munkahelyén végzett az elmúlt években" - írja a lap. A szerencsés három csillagjegy idén az adósságát is csökkentheti, sőt, akár megtakarítással is zárhatja majd az évet. A befektetései ugyanis jövedelmezőek lesznek. Vajon te is köztük vagy? Most kiderül!

Skorpió - Ha idén ránézel majd a számládra, nem kell majd úgy szoronganod, mint az elmúlt években. Az élet tálcán kínálja a lehetőségeket idén a számodra, így az anyagi jólét felé száguldhatsz, és véget érnek azok a nehéz időszakok is, amelyekkel az elmúlt években kellett szembenézned. Idén megkapod a jutalmad az önfeláldozó munkádért! A befektetéseidet jól fontold meg, az év második felében virágozni is fognak.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.
Fashion&Beauty
Szokásához hűen a Daalarna legújabb kollekciójával is teljesen ámulatba ejtett bennünket, a lélegzetelállító új kollekció mellett pedig az esküvői ruhamárka egy új vonallal is bővíti kínálatát.