Lifestyle

Kvíz: Ki mondta? Íme a leghíresebb történelmi idézetek - Te mennyit tudsz?

Imádod a történelmet és kívülről fújod a legnagyobb királyok, vezérek és politikai vezetők híres szólásait és szállóigéit? Most könnyen letesztelheted tudásodat villámtesztünkkel. Tízből csupán ketten képesek hibátlanul megoldani kvízünket. Te vajon köztük vagy? Lássuk!

Mint tudjuk, az ördög nem alszik, mi pedig sosem lehetünk elég óvatosak. Az utcai tolvajok naponta találnak ki újabb és újabb trükköket, hogy kifosszanak minket, és ha nem vigyázunk, a végén nem csak kirabolnak, de még bajba is kerülhetünk helyettük.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A zuhanyzás befejeztével a lefolyónál éktelenkedő hajcsomót megpillantani sosem kellemes élmény. Sőt, olykor akár egészen stresszes felfedezés is lehet, milyen sok hajszál hullott ki egyetlen...
Lifestyle
Romantikus kapcsolataink életünk meghatározó részét képezik, mint ahogy munkahelyünk is, hiszen napjaink felét itt töltjük. Nem csoda hát, ha ez a kettő néha egybeforr egy-egy különös álmon keresztül...
Sztárok
Színfalak mögötti élményeiről számolt be a Playboy fotósa, aki többek között Pamela Andersonnal, Kim Kardashiannal és Demi Moore színésznővel is együtt dolgozott.