Hatalmas kedvezményt kapnak a hazai nyugdíjasok, innentől kell nagyon figyelniük

A Lidl kiemelt akciót hirdetett meg, ami korlátozott ideig fog élni. A magyar nyugdíjasok ezt biztosan ki fogják használni.

Kevesebb, mint egy hétig tart az ajánlat

A Lidlvel kapcsolatban voltak jó, és rossz hírek mostanában. Utóbbi miatt egy súlyos büntetést is le kellett nyelnie Magyarország egyik legnépszerűbb áruházláncának.

A Lidl Magyarország Kereskedelmi Bt. megtévesztően kommunikálta, hogy a „Lidl a legolcsóbb élelmiszerlánc”, ezért 90 millió forint bírságot szabott ki, az országszerte mintegy 200 áruházat működtető kiskereskedelmi vállalkozásra a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Versenytanácsa.

A döntést azzal indokolták, hogy az átlagfogyasztó számára ez valószínűsíthetően azt sugallta, hogy a cég termékkínálata minden egyes többi magyarországi áruházlánchoz képest ténylegesen a legolcsóbb.

A Lidl közölte is, hogy kommunikációs hibát vétett. Persze az olcsó árakra továbbra is figyelnek, sőt, most a magyar nyugdíjasoknak igyekeznek egy nagyon csábító akciót bevetni. A galériánkból kiderül, hogy mi ez!

Folytatja idén árcsökkentési programját a Lidl. A középpontban most a hazai nyugdíjasok lesznek, akik örülhetnek, de csak korlátozott ideig.
Kattints a további képekért!

A Lidl Magyarország ezzel akar kedveskedni mindenkinek, ami ismét nagyot fog durranni.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Fashion&Beauty
Victoria Beckham párizsi divatbemutatója igazán emlékezetesre sikeredett. A 2024-es őszi/téli kollekció bemutatóját ugyanis állatjogi aktivisták zavarták meg, ráadásul a show végén Victoria egy...
Sztárok
Az egykori aktmodell azt is kiteregette, hol és hogyan történt a forró kalandjuk. Utolérte a múltja a világhírű énekest.
Lifestyle
A világ legtovább élő embereinek étrendjét mindenképp megéri követni - most egy olyan levest mutatunk, amely ízletes, az elkészítése pofonegyszerű, és még egészségednek is jó szolgálatot tehetsz...