Lifestyle

Fontos döntéseket jelentett be Gulyás Gergely - kiderült, mikor nyitnak az iskolák

A Miniszterelnökséget vezető miniszter arról is beszélt, hogy áprilisban minden eddiginél több vakcina érkezik Magyarországra.

A vártnál később nyitnak újra az iskolák

Szerdán két kormányülés is zajlott, az ezeken született legfontosabb döntéseket a mai Kormányinfó alkalmával Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter ismertette. A kormány értesülései szerint 650 ezer nyugdíjas még mindig nem regisztrált oltásra, őket az elkövetkezendő időszakban külön keresik majd fel. Az oltási terv működése a miniszter szerint még bizonytalan, ugyanakkor azt is elmondta, hogy jövő hónapban minden eddiginél több vakcina érkezhet Magyarországra. Beszélt arról is, hogy az iskolák akkor nyithatnak újra, ha a beoltottak száma eléri a 2,5 millió főt. Ez április 7-én - az újranyitás tervezett időpontjában - már nem fog megvalósulni: az iskolákba legkorábban április 12-én vagy 19-én térhetnek vissza a tanulók. Az újranyitás előtt beoltják a pedagógusokat is, önkéntes alapon.

Fotó: 123rf

Lapozz, a második oldalon folytatjuk!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Sztárok
Egyvalami bizonyos: brit trónörökösnek lenni nem csupán hatalmas felelősséggel, de busás vagyonnal is jár.
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...
Lifestyle
Az összeköltözés egy párkapcsolat jelentős mérföldköve, amely számos változást és kihívást hozhat magával.