Lifestyle

A te környezetedben is vannak auragyilkosok? Így védekezhetsz ellenük

Nem érted, hogy miért nincs sínen az életed? Lehet, hogy egy 'auragyilkos áldozata' lettél. Így szabadulhatsz meg tőle!

Elveszik az energiáidat

Minden reggel fáradtan és enerváltan ébredsz fel? Gyakran már az alapvető feladatok és szükségletek elvégzése is gondot okoz számodra? Hidd el, hogy nem magadban kell elsőként keresni a hibát, hiszen a környezetedben élő személyek lehetnek a probléma okai. Amikor az ember szerelmes, a barátaival jókat nevet, a családjával eltölt egy meghitt ünnepet, vagy éppen boldogan és önfeledten játszik a gyermekeivel, akkor ezek az állapotok, események feltöltik annyi energiával, ami a nehezebb, olykor melankólikus napokon is elegendő erőt biztosítanak ahhoz, hogy 'túléljen'. Ellenkező esetben, ha sok otthon a férjünkkel/feleségünkkel a vita, a gyerek nem hallgat ránk, ami állandó konfliktusokhoz vezet, a családdal nem jövünk ki jól, vagy éppen a barátok megsértődtek ránk, akkor ezek energiát szívnak el, így nem is csoda, hogy az auránk már nem ragyog a régi fényében. Lapozz!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az elmúlt hónapokban tanúi lehettünk a Barbiecore felemelkedésének és az Y2K reneszánszának, valamint az iskoláslánynak való öltözködés és a ringató balettcore hirtelen felfutásának.
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.