Áprilisi pénz és karrier horoszkóp: az anyagi gondok megoldódni látszanak

Mutatjuk, hogy mit tartogat az április hónap karrier- és pénzügyi fronton! Íme!

III.21. - IV.20.

Kos

Április hónapban a jegyedben járó Nap önbizalommal és újult energiával lát el, érdemes most a hosszú távú terveidre koncentrálnod, de nagyon fontos, hogy ne kapkodj el semmit. Módszeresen haladj a megkezdett utadon, ehhez most nagyon könnyen megtalálhatod a megfelelõ segítõket, támogatókat, akikkel együttmûködve jelentõs sikereket érhetsz el. Ebben a hónapban sokkal sikeresebb lehetsz, ha másokkal együtt dolgozol. Ha állásváltoztatáson gondolkozol, mos rátalálhatsz arra a munkára, amire mindig is vágytál.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ebben a hónapban az égiek segítenek neked abban, hogy megoldást találj egy aktuális helyzetre vagy akár új vállalkozást indíts el, akár a meglévõ munkád átcsoportosításával. Ez a hónap külföldi vagy továbbtanulási lehetõséget is hozhat, ne habozz a döntéssel, hosszú távon profitálhatsz belõle. A jegyeden áthaladó Uránusz hatására váratlan fordulatokra számíthatsz, amelyeknek a kimenetele csak is a te hozzáállásodtól függ, ezért legyél nyitott.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ez a hónap számodra a tanulásról szól, ezért minden alkalmat ragadj meg a tanulásra, utazásra, cserélj gondolatokat másokkal, mert ezeket a tapasztalatokat a jövõben remekül kamatoztathatod. Karrieredben most vállalnod kelll a kihívásokat, mert most képes vagy olyan feladatokat is elvégezni, amelyekbe eddig nem mertél belefogni. Ehhez azonban sok kitartásra és szorgalomra lesz szükséged. Ha állástkeresel az április a legjobb hónap arra, hogy olyan munkát, hivatást találj amiben kitudsz teljesedni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Számodra nagyon fontos a biztonság, ami nemcsak az érzelmi biztonságot jelenti, hanem az anyagi biztonság megteremtését is. Éppen ezért nagyon kreatív tudsz lenni, ha anyagiakról van szó, ezzel néhány régóta nyomasztó gondodat most meg is tudod oldani, de legyél óvatos a kiadásokkal, mindig vedd figyelembe a realitásokat. A hónapban nagy hangsúlyt kapnak a társulások, együttmûködések, régi megkezdett dolgoknak az újragondolása, kiigazítása.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Áprilisban felpezsdül az életed, lelkesedésed határtalan lesz, ezáltal sikerül új lehetõségekre találnod, amelyek komoly elõrelépést tesznek lehetõvé a jövõben. Arra viszont vigyáznod kell, hogy a nagy lelkesedés hevében ne vállald magad túl. Nagy eséllyel ebben a hónapban a karrieredben komoly változások következhetnek be, ha nem érzed magad jól a jelenlegi munkahelyeden, itt az ideje, hogy változtass ezen. Most olyan lehetõségre bukkanhatsz, ahol megmutathatod vezetõi képességeidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

Áprilisban a munkahelyeden új megbízást kaphatsz vagy egy átcsoportosítás révén új beosztásba kerülhetsz, amely nagyobb felelõsséggel járhat, de vállald el bátran, mert meg van a tehetséged, akaraterõd és szorgalmad, hogy most feljebb kerülj a ranglétrán. Ha saját vállalkozást múködtetsz akkor néhány problémával meg kell küzdened, hogy gördülékenyen tud múködtetni, de jól veszed az akadályokat és a szerencsés véletlenek révén sikerül mindenre megtalálni a megoldást.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Áprilisban hajlamosabb vagy a szétszórtságra, így a munkahelyeden elcsúszhatsz a határidõk betartásával, ha nem vagy elég következetes. Erre most tudatosabban kell figyelned, akkor nem lesz probléma. Most könnyedén elérhetnéd a kitûzött céljaidat, de mivel most hajlamosabb vagy több mindenbe belekapni egyszerre, ezért nagy az esélye annak, hogy szétaprózod az enegiádat, így kevés dolognak járhatsz a végére. Sokan támogatnak téged, de próbálj meg önállóan, céltudatosan cselekedni, biztos, hogy nem marad el az eredménye.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Áprilisban lehetõséged lesz arra, hogy végre megszabadulj a múlt terheitõl, kiteljesedj és végre önmagad lehess. Új ismeretségek, barátságok léphetnek be az életedbe, akik segítségedre lehetnek abban, hogy megvalósíthasd a céljaidat, ehhez azonban nyitottnak kell lenned az új ismeretségekre. Fontos döntéseket kell meghoznod karrieredben, munkádban, ha változtatni szeretnél akkor ez a hónap jó lehetõségeket tartogat. Ha hosszú távú célokat szeretnél kitûzni, akkor az ehhez vezetõ utat sokkal tisztábban átlátod, így magabiztosabban elindulhatsz a siker felé.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Önbizalmad áprilisban is rendíthetetlen, de arra azért ügyelj, hogy mindig reálisan lásd a lehetõségeidet. Minden körülmények között maradj céltudatos és fõleg óvatos, így érheted el a céljaidat. Most nagy türelemre lesz szükséged, fõképpen azért, hogy megtudj felelni a saját magad által felállított kihívásoknak. A hivatásodban nagyot léphetsz elõre, a szakmai tudásodat végre elismerik, ezáltal az anyagi helyzeted is fellendül.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Áprilisban karnyújtásnyire kerülsz a régóta áhított sikerhez, ám ezért keményen meg kell dolgoznod, ez számodra nem okoz problémát. Ebben az idõszakban sokkal keményebben és céltudatosabban tudsz dolgozni, mint általában, ennek meg is lesz az eredménye. Pénzügyeidben is jó eredményeket érhetsz el, ha jól gazdálkodsz az idõddel és az anyagi erõforrásaiddal. Ha aktuális bármilyen változtatás az életedben, akkor érdemes erre az idõszakra idõzíteni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Áprilisban a munkahelyeden számíthatsz váratlan változásokra, ami tõled teljesen független okok miatt következhet be . Ne próbálj ezeknek a változásoknak ellenállni, inkább fogadd el és alkalmazkodj az új helyzetekhez. Ebben az idõszakban nagyon fontos lesz a meggondolt, megfontolt gondolkodás, fõleg a pénzügyi területen, óvakodj a kockázatos vállalkozásoktól, befektetésektõl, törekedned kell a stabilitásra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Áprilisban lehetõséged lesz a teljes megújulásra, új dolgokba vághatsz bele, izgalmas élményekben lehet részed. Most kevésbé vagy álmodozó, képes vagy a realitások talaján maradni, most pontosan fel tudod mérni, hogy mivel érdemes foglalkoznod, amit sikerre is tudsz vinni a közeljövõben. A hónap végére az anyagi helyzeted is fellendülhet, ha kitartóan és koncentráltan dolgozol, kamatoztasd intellektuális képességeidet

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!