Hirdetés

A pillanat, amikor az édesanya először öleli magához koraszülött babáját - Videó

Jessica Collinson 10 héttel a kiírt időpont előtt, császármetszéssel hozta világra a gyermekét. Az édesanyának 60 kételyekkel teli órát kellett várnia addig, amíg végre láthatta a kisfiát, Hugót. A találkozás pillanatai szívszorítóak - nézd meg a róla készült videót, garantáltan potyogni fognak a könnyeid!

Az anyai szeretet videója

A kicsi mindössze 2 fontot, vagyis kevesebb, mint egy kilogrammot nyomott, amikor megszületett, így az orvosoknak azonnal el kellett vinniük az édesanyjától, hogy elláthassák. Sokáig tartott, amíg stabilizálták az állapotát, de végül sikerült, és ezután már Jessica is a karjába vehette a csöppséget. Megindító momentum, ahogy a nő, aki hónapokig a testében hordozta ezt a kis életet, egyszerre örül és zokog csendesen, amikor megbizonyosodik arról, hogy a gyermeke jól van.

Ezt is ajánljuk

Hazaérkezik az újszülött baba a 10 fős családba, ami ezután történik, az fantasztikus - ha van példa a tiszta, önzetlen szeretetre, akkor ez a videó az! Nézd meg te is, hogyan fogadja a kis Laurát 7 testvére, miután szülei hazavitték a kórházból!

Videó: viralnova; Leadfotó: presidentmommy.com

Szólj hozzá Te is!