Lifestyle

Időjárás: 13 megyére adtak ki riasztást, mindenki vigyázzon, aki autóval indul útnak

Amellett, hogy akár 20 fok is lehet a napokban, mégis riasztást adtak ki 13 megyére, ami nem véletlen.

Óriási köd várható

"Ködös, felhős időre lehet számítani pénteken az OMSZ előrejelzése szerint. "Számottevő csapadék nem lesz, legfeljebb jelentéktelen szitálás fordulhat elő. A változó irányú szél az ország nagy részén gyenge marad, ugyanakkor a Dunántúl északi felén a délire forduló szelet időnként élénk lökések kísérhetik" - írja a met.hu.

A legmagasabb nappali hőmérséklet a derült tájakon 20 fok közelében, míg a tartósan borult területeken 15 fok alatt marad. Késő este 9 és 15 fok közé csökken a hőmérséklet.

Péntek napközben leghamarabb a Dunántúl nyugati felén szakadhat fel a köd, majd másutt is fokozatosan javulnak a látási viszonyok. Péntek estétől ismételten nagy területen kell sűrű, tartós köd kialakulására számítani, legnagyobb valószínűséggel a Dunántúlon, illetve a déli, délkeleti tájakon.

köd időjárás előrejelzés riasztás

Szombaton napközben a köd, illetve rétegfelhőzet ritkul, zsugorodik, de főként az ország északkeleti felén tartósan borult, párás helyek is lesznek, másutt hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Legfeljebb a borult tájakon lehet szitálás. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. Délutánra a borult, párás helyeken 15, a napos részeken 20 fok köré emelkedik a hőmérséklet.

Forrás: Met.hu Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Egészséged szempontjából rossz vége is lehet annak, ha lefagyasztod ezeket az élelmiszereket.
Fashion&Beauty
Igazán vadító estélyiben jelent meg Ördög Nóra a a Budapest Central European Fashion Week-en, ahova kislánya, Mici is vele tartott.
Sztárok
Szujó Zoltán nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, most azonban megosztott egy fotót feleségével, Adriennel.