Lifestyle

Nagy bejelentést tett Orbán Viktor: Kibővíti a kormány a hatósági áras termékek listáját, több dologhoz juthatunk hozzá olcsóbban

Ngay bejelentést tett a miniszterelnök a péntek reggeli Kossuth Rádiós interjújában.

Bővítik a listát

A kormány bővíteni fogja a hatósági áras élelmiszerek listáját - mondta Orbán Viktor péntek reggel a Kossuth Rádióban. A miniszterelnök elmondta, a gazdaság minden területén sok dolga van most a kormányzatnak és a következő hetekben folyamatosan döntenek majd róla, hogy mely termékek legyen hatósági árasok.

„Erről mindig hatalmas vita van, a kormány ezzel foglalkozik. De lesznek újabb termékek, amelyeknek a maximum árát központilag meg akarjuk határozni” - mondta Orbán, aki szerint az összefüggés közvetlen a magas energiaárak és a bolti árak között, szerinte az élelmiszerinflációt az energiaár okozza. Azt is mondta, hogy ha nem lennének az Ukrajnát megtámadó Oroszország ellen kiszabott szankciót, akkor az áremelkedés a felére csökkenne.

Forrás: SzMo Fotó: Facebook/OrbanViktor

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Sztárok
Rengeteg sztár dönt úgy, hogy nem csak mozgással, hanem diétával is igyekszik kordában tartani az alakját. Így tesz Miley Cyrus is, aki mindenben visszafogja a kalóriákat!
Sztárok
Ha romantikus filmekről van szó, a Szerelmünk lapjai egészen biztosan kihagyhatatlan alkotás. A színészek nagyszerű alakítása mellett viszont érdemes egy pillantást venni a film gyönyörű ruháira is.
Sztárok
Katalin hercegné egy énekesnek mesélt arról, hogy legidősebb gyermeke, György herceg 2022 óta imádja a szóban forgó együttes dalait.