Lifestyle

Mágikus önvédelem: 5 különleges amulett az ártó szándék ellen

Ha úgy érzed, mostanában túl sok negatív hatás ér téged és ezek a rossz dolgok egyfajta ártó szándéknak köszönhetők, akkor vesd be az alábbi ősi amuletteket!

A mágia ereje

Az emberek évezredek óta hisznek az amulettek mágikus erejében – úgy vélik, a pozitív energiákat vonzzák, a negatív energiákat pedig taszítják, azaz megóvnak minket a bajtól. Sokan nem ékszerként, hanem szerencsehozó talizmánként viselik az amuletteket, hiszen abban bíznak, hogy egyfajta védőburkot képeznek köréjük a mindennapokban. Azonban a talizmánok nem csak a természeti katasztrófák, a balesetek vagy a háborúk ellen nyújtanak védelmet: azoknak is sokat segítenek, akik meg vannak győződve arról, hogy egy rosszakarójuk ártani próbál nekik. Galériánkban megmutatjuk a 6 legerősebb „védelmezőt”, melyeket akkor vess be, ha úgy érzed, túl sok negatív energia vesz körül mostanában!

Talán az egyik legismertebb szerencsét hozó és rontást kivédő jelkép a patkó, mely a rituális lóáldozat helyettesítőjeként fogható fel. Fontos azonban, hogy az ajtófélfára szögelt patkó mindig U alakot formázzon, különben a szerencse ,,kiszökik" belőle.
Kattints a további képekért!

Úgy érzed mostanában semmi sem sikerül? Lehet, hogy ilyen természetfeletti okok állnak a háttérben.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Réti Barnabás szinte semmit sem változott az évek alatt: a színész pont olyan sármos, mint anno, amikor megismertük őt az ország egyik legnépszerűbb sorozatának hála.
Home&Design
Az előrejelzések szerint 2023-ban óriási népszerűségnek fog örvendeni az olvasztott dekor trend, mutatjuk is, honnan tudod beszerezni a legtrendibb darabokat.
Egészség
Talán nem is gondolnád némelyikről, milyen káros, negatív hatást gyakorolhat az agyadra és annak működésére.