Lifestyle

Azt hitte a lány, defektet kapott: amikor benézett a kocsija alá, nem hitt a szemének - Videó

A fiatal influenszer tankolni akart egy kúton, de drágának látta, így inkább tovább indult. Aztán váratlan dolog történt.

Benzin

Nem indult jól az útja aznap Rose Valentenek - kezdi cikkét a TWN.hu. Hozzáteszik: az influenszer a múlt héten az ausztráliai Dél-Walesben akarta megtankolni az autóját, ám amint a kúthoz állt, nagyon hamar ismét a gázra lépett és elhajtott. Amikor ugyanis ránézett az árakra, úgy érezte, hogy azon a kúton igencsak magasak. "Ahogy a nő kihajtott a kútról, hirtelen hangos és idegesítő hangokat kezdett hallani az autója alsó részéről. Természetesen azonnal bepánikolt, azt gondolta, hogy durrdefektet kapott. Egyből lehúzódott az útról, hogy megnézze, mekkora a baj. Közel állt az idegösszeomláshoz, és már átfutott az agyán, mennyi szenvedés vár most majd rá" - írja a lap. Az élet azonban nem akármilyen meglepetést tartogatott a számára.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Földrengést észleltek vasárnap Ausztriában, a magyar határhoz közel eső térségben – írja az MTI.
Utazás
A hét közepén ismét emelkedik majd a benzin nagykereskedelmi ára - írja friss közleményében a holtankoljak.hu.
Lifestyle
Minőségi és megfelelő mennyiségű alvásra mindannyiunknak szüksége van, sajnos viszont egyre többen küzdenek elalvási nehézségekkel. A jó hír viszont, hogy bizonyos esetekben saját magunkon is...