"Az ítélet megtette hatását" - Ezekkel a szavakkal kért bocsánatot Kiss László

Kiss László hatalmas virágcsokorral kért bocsánatot attól a nőtől, akit két társával együtt 55 évvel ezelőtt megerőszakolt. Mindezt a Híradó kamerái előtt. Olvasd el, mit mondott egymásnak a műsorban Kiss és Takáts Zsuzsanna!

Kiss László kamerák előtt kért bocsánatot a ma esti Híradóban

A Híradó kamerái előtt találkozott egymással újra 55 év után Kiss László és egykori áldozata, Takáts Zsuzsanna, akit az úszókapitány két társával együtt erőszakolt meg. Ezért később jogerősen három év börtönre ítélték, amelyet Nagyfán ült le. Múlt szombatig úgy tudtuk, a hölgy már nem él, ám Zsuzsanna úgy döntött, a róla terjedő valótlanságok miatt muszáj a nyilvánosság elé állnia. A Fókusz Pluszban pedig részletesen elmesélte Papp Gergőnek, hogyan történt a bűncselekmény. Mielőtt lement volna az interjú, Kiss még üdvözölte, hogy kiderülhet végre az igazság, ám utána már nem volt ilyen boldog. Most ő maga kezdeményezte, hogy találkozhasson Zsuzsannával, méghozzá az RTL Klub stábja előtt.

"Tény és való, hogy Kiss László megjelent és találkozott a sértettel, valamint töredelmesen bocsánatot kért. A találkozót maga kezdeményezte. Meg tudom erőstíeni azt is, hogy Gyárfás úr is elnézést kért Takáts Zsuzsannától" - mondta a Fókusznak délután az áldozat ügyvédje.

Lapozz, cikkünk második oldalán elolvashatod, mit mondott Kiss áldozatának!

Fotó: rtlklub.hu

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!