Lifestyle

Majdnem megállt az ütő a kismamában attól, amit a férje mondott neki: azonnal kitiltotta a férfit a szülőszobából

A házaspár épp második gyermekét várta, amikor a leendő édesapa heves gesztusra ragadtatta magát.

Kiderült, hogy mégsem kislányuk lesz

Sokan azt hiszik, nincs is szebb, meghatóbb esemény az ember életében a gyermekáldásnál. Alapvetően ez a megállapítás valóban megállja a helyét, de azért nem árt némiképp árnyalni a képet. A várandósság ugyanis számos bonyodalom eredője lehet a szülőség előszobájába érkezett szerelmespár életében. A Mirror is egy efféle esetet elevenített fel közelmúltbéli cikkében: az igaz történet középpontjában egy házaspár áll, akik nemrégiben megtudták, hogy hamarosan másodszorra is kisbabájuk születik. Hőseink első csemetéje néhány évvel ezelőtt jött világra, s a kislány azóta is a szemük fénye. Természetesen mindketten nagyon megörültek, amikor az orvos közölte velük, hogy másodszor is lánygyermekük fog születni. Kisvártatva azonban kiderült, hogy a szakember tévedett, s a kismama méhében egy fiúmagzat növekszik. A nő ereiben szinte megfagyott a vér, amikor szembesült azzal, hogyan reagált a váratlan hírre a férje.

Fotó: 123rf

Lapozz tovább, most kezd csak izgalmassá válni a sztori!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…
Lifestyle
A sütőpapír minden konyhában alapvető fontosságú eszköz, ráadásul sokféleképpen felhasználható. De mi történik akkor, ha nincs otthon belőle elegendő mennyiség? Cikkünkben mutatunk néhány...
Sztárok
Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsára most ismét rátalált a szerelem egy titokzatos férfi formájában, aki barátai elmondása szerint csak néhány hete toppant be a műsorvezető életébe.