Kínai horoszkóp: Kakas, Kutya, Disznó

A kínai asztrológia három jegyének, a kakasnak, a kutyának és a disznónak jellemző tulajdonságait gyűjtöttük össze e zodiákus jegyek elemzésekor.

Kakas
A Kakas jegyében születettekre jellemző a tárgyilagosság. Színpompás egyéniségükkel és hivalkodásukkal mindig kitűnnek a tömegből, az egyéni meglátásokkal és elképzelésekkel rendelkező Kakasok. Rendkívül alaposak az élet minden területén, ebből fakad remek szervezőkészségük. Elképesztő humorok mellé remek szónoki véna párosul, így igazi szórakoztatok, akik könnyen a társaság központjává válnak és minden vitában naprakész partnerek. Időnként hiányzik a Kakasokból a kellő tapintat, hisz nem haboznak kimondani véleményüket.
A Nyulakkal, a Tigrisekkel, a Kecskékkel és a Majmokkal is könnyen konfrontálódnak, ám a Bivalyok és a Lovak imádni fogják.
Híres Kakasok: Melanie Griffith, Goldie Hawn, Renée Zellweger
A Kakas éve: a kapcsolatok éve

Kutya:
E jegy képviselői a hűség és aggodalom, a másokkal való szinte már kényszeres törődés jegyében születtek. Határozott véleményű emberek, akik a jó ügyek szószólójává válnak könnyedén, hisz utálják az igazságtalanságot. Minden tettükben becsületesek és nyíltak, folyton úgy érzik, segíteniük kell a másikon. Intuitív alkatok, jó emberismerők, kellemes személyek.
Békés természetük miatt nem férnek meg a Kakasokkal és a Sárkányokkal, ám a Nyulakkal és a Lovakkal azonos hullámhosszon vannak.
Híres Kutyák: Jennifer Lopez, Madonna, Matt Damon
A Kutya éve: az állandóság éve

Disznó
Igazi diplomaták, főleg a béketeremtő képességükről ismertek az amúgy is kedves és megértő Disznók. Mindent megtesznek, hogy elsimítsa a kellemetlenségeket és a környezetükben feltűnő nézeteltéréseket, hisz utálják a civakodást, az ellenségeskedést. Keményen dolgozó, lelkiismeretes, megbízható emberek e jegy szülöttei, akik szeretik több szakterületen is kipróbálni magukat, több érdekes hobbiba is belekezdnek, mivel vonzza őket a kaland, az újdonságok.
A Kígyókkal és Kakasokkal nehezen jönnek ki, a Nyulak, a Kecskék viszont nagyon jó barátjukká válhatnak.
Híres Disznók: Emma Thomson, Woody Allen, Alfred Hitchcock
A Disznó éve: a becsület éve

Oldalak

Szólj hozzá Te is!