Kínai asztrológia: márciusban bármit elérhetsz, amit akarsz

Bármi állna utadba, márciusban célt érhetsz, de nem mindegy, hogyan! Szakértőnk, Padma elmondja a részleteket!

Céltudatosság és diplomáciai érzék

Márciusban könnyedén megvalósíthatod a céljaidat, mert nagyon kedvező erők fognak támogatni ebben. A tűpontos és határozott céltudatossághoz most fejlett diplomáciai érzék társul, amely megajándékoz azzal a képességgel, hogy úgy valósítsd meg célodat, hogy közben senkinek nem okozol kárt, senkit nem kell lesöpörnöd az asztalról, vagy ha már itt tartunk, csapkodnod sem kell az asztalt tiszta erőből, hogy az legyen, amit te akarsz – sőt, ezzel most ne is próbálkozz! Csak tartsd szem előtt a célt, és ha akadályt észlelsz, számolj 3-ig, ez pont elég lesz arra, hogy megérezd a téged támogató energiákat és megnyugodj. Majd ha nem megy jobbról, próbáld ugyanazt balról, vagy próbáld ugyanazt másnap, más energiákkal. Apró irányváltások, türelem és újra próbálkozás – ezek lesznek most hasznodra, és sokkal hatékonyabb leszel általuk, mintha erőből próbálnál boldogulni. Az erő természetesen ott lesz veled, belső erő formájában, ami segíteni fog megtartani, és nem elereszteni a célt.

Megfelelő kommunikációval most sokkal könnyebb lesz érvényesülni, mint bármi mással. Ráadásul ebben most hatalmas támogatást kapunk valamennyien, így ha például bármilyen beszédet, vagy prezentációt kell tartanod e hónapban, egy csöppet se izgulj, mert ragyogóan meg fogod oldani, mindenkinek leesik majd az álla tőled.

A konfliktusokat is könnyebb lesz most szelíd módszerekkel feloldani, kibeszélni, mindenki igényét, szíve vágyát vagy fájdalmát figyelembe venni, ezért a kapcsolatok terén nagy ajándékokat hozhat ez a hónap. A Nyúl alapvetően hajlana a konfliktus kerülésre, de márciusban a kétszeresen megjelenő Jang Fém elem határozottá teszi, és bátrabb lesz mint egyébként, ezért könnyebben kiáll magáért. Ezt érezhetjük majd mindannyian magunkon, mert ez a két egymásnak ellentmondó energia most harmonikusan fogja kiegészíteni egymást.

Mire számíthatsz még? Olvass tovább a következő oldalon!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!