Lifestyle

Kinézett reggel a férfi a teraszablakon: sokkot kapott, mi feküdt a kerti bútoron - Fotók

Megdöbbent a férfi, amikor a múlt pénteken az ablakon át kinézett a kertjébe. A kerti bútoron egy méretes vadállat pihent mozdulatlanul.

Sokk

Igaz, a TWN.hu cikke szerint a prérikutya meg sem mozdult, még akkor sem, amikor a San Francisco-i férfi közeledni kezdett hozzá, így aggódni kezdett, vajon minden rendben van-e vele. Megsérült? Vagy lehet, hogy beteg? Kérdezte magától, majd jobbnak látta, ha felhívja az Animal Care & Control San Francisco (ACCSF) állatvédelmi központot és elmesélte a történetét. Ezt követően indult egy munkatársuk a férfi otthonához. "Megérkeztem, majd felvettem a kapcsolatot a lakóval, aki bevitt a hátsó udvarába, és megmutatta a prérifarkast, aki kényelmesen pihent a szabadtéri teraszán egy kanapén" - emlékezett vissza az esetre a Mullen nevű szakember. Az állat nem reagált agresszíven vagy félelemmel a látogatásra, és úgy tűnt, tökéletesen jól érzi magát az emberek közelében. Ezt követően aztán váratlan dolgok történtek - felvétel is készült.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Sztárok
A herceg 8 év együttjárás után tette fel a nagy kérdést Katalinnak, de kiderült, hogy miért várakoztatta ennyi ideig szerelmét.
Lifestyle
Az Oroszlán fokozottan figyeljen oda az egészségére. Napi horoszkóp!
Sztárok
A Bad Boys univerzum gyakorlatilag neki köszönheti a legkultikusabb jelenetét, amikor Will Smith és Martin Lawrence rommá szívatja az ajtóban állva.