Lifestyle

Hihetetlen, mit tartalmazhat nyomokban a kenyér: gusztustalan összetevő is előfordulhat az egyes fajtákban

Legalábbis ezt állítja egy vegán nő, aki közel 50.000 követővel rendelkezik a TikTok-on.

Vajon mi igaz ebből?

A kenyeret a világ minden részén fogyasztják, nem véletlenül: a gabonafélék, illetve kukorica lisztjéből sült erjesztett tészta a mai világban alapvető néptápláléknak számít, aminek megannyi formája létezik már manapság. A fehér kenyeret sokan egészségtelennek és hizlalónak vélik, így sokan a teljes kiőrlésű vagy a kovászolt verziókat választják, de egy dolog mindegyik pékáruban közös, méghozzá az, hogy valamilyen formában az emberek asztalára kerül a mindennapok során, hiszen rendkívül változatos alapélelmiszerről van szó. A kenyeret fogyaszthatjuk szendvicsként, levesek vagy főételek mellé, a legjobb pedig benne az, hogy típusától függően összesen három vagy négy alapanyagból áll: lisztből, vízből, kovászból vagy élesztőből, illetve sóból. Ez utóbbi alaptézist cáfolja egy vegán nő az interneten: Renee Starkey meg van győződve arról, hogy egy szokatlan, egészen undorító összetevőt is tartalmazhatnak a kenyerek néhány országban, hogy miről is van szó, arról pedig ő maga rántotta le a leplet egyik TikTok-videójában.

Renee azt állítja, hogy a kenyér nyomokban akár emberi hajat is tartalmazhat néhány országban, ami nem véletlenül kerül a tésztába, hanem szándékosan.
Kattints a további képekért!

Erre az alapanyagra biztos nem gondolnál te sem, pedig egy orvos szerint bizony ez a fura, sokak szerint undorító hozzávaló is megtalálható a legtöbb termékben.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A balayage igen népszerű festési technika, azonban nemrégiben igen populáris lett a kistestvére, a foilayage.
Home&Design
Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.
Lifestyle
A Mérleg fantasztikus lehetőségeket kap az élettől. Napi horoszkóp!