Lifestyle

Saját termést szeretnél? Íme a tökéletes útmutató a kávécserje gondozásához: sokkal egyszerűbb, mint gondolnád

A kávécserje termesztése és gondozása lakásban nem bonyolult feladat, azonban fontos, hogy előre tudatosítsd magadban: ehhez nagyon sok türelem, valamint idő szükséges.

Így nevelj kávécserjét

Eszedbe jutott már, hogy a boltban vásárolt kávé helyett házilag készítettet is fogyaszthatsz? Elsőre bonyolult feladatnak tűnhet, valójában azonban egyáltalán nem az, sőt: ideális körülmények biztosításával a reggeli lendülethez a saját magad által megtermelt kávé termését roppant könnyen használhatod alapanyagként. Ráadásul, ha megfelelően gondozod, a kávécserje mutatós dísze is lehet a lakásnak! No de mikre kell figyelned, ha saját kávét szeretnél termeszteni? Galériánkban eláruljuk!

Ha kávécserjét vásárolsz otthonra, mindenképpen világos, de tűző naptól védett helyen gondozd – a legideálisabb a 20 fok körüli hőmérséklet. Jó hír, hogy akár lakótelepi lakásokban is vígan zöldel, remekül bírja a száraz levegőt. Ha kertes házban élsz, amint melegebbre fordul az időjárás, akár ki is költöztetheted az erkélyre vagy egy árnyékos helyre.
Kattints a további képekért!

Itt az ideje, hogy te is kipróbáld ezt az ízesítési trükköt, ha eddig még nem tetted. Hogy miért? Cikkünkből kiderül!

Leadfotó: 123rf
Forrás: Kiskegyed

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...