Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Skorpiónak rég volt olyan forró hétvégéje, mint amilyennek a mostani ígérkezik.

A Nyilas összejöhet egy rosszfiúval. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Annyira lefoglalnak az aktuális teendőid, hogy szinte nincs időd a szerelemre, ám ez komoly feszültséget okozhat a magánéletedben. Pedig van valaki a környezetedben, aki ugyancsak szeretne közelebbről megismerkedni veled. De sajnos te észre sem veszed. Néha nem ártana körül nézned, mi is zajlik a környezetedben. Nincs olyan teendőd, ami ne várhatna még egy kicsit! Ellenkező esetben komoly lehetőségeket szalaszthatsz el.


IV.21. - V.20.

Bika

Romantikus hangulat lengi körül a szerelmi életedet, de egyébként is minden kapcsolatod remekül alakulhat. Olyan embereket vonzhatsz magadhoz, akik a későbbiekben nagy segítségedre lehetnek. A szépség iránti fogékonyságod megnő, így nagyon élvezetes időtöltést jelenthetnek számodra a kiállítások, koncertek, színházi előadások. Ne zárd el magad ebben az időszakban a világ szépségei elől!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Kellemes, békés időszak köszönt rád az érzelmek területén. Most szívesebben lustálkodsz, kényezteted magad, és szerelmeskedsz. Élvezd ki az érzékiséget, szerelmet, most minden megy a maga útján. Ha mégis problémák merülnének fel a kapcsolatodban, ne most akard megoldani őket, mert hajlamos vagy a kelleténél több engedményt tenni. Ezeket halaszd el egy későbbi időpontra!

VI.22. - VII.22

Rák

Felébredhet benned a szexuális vágy és a szenvedély. Az is könnyen előfordulhat, hogy egy új szerelmi kapcsolatra vágysz, és ez most talán be is jöhet. De a Bika jegyében haladó Uránusz kapcsolódása a jegyedhez önmagában kevés ahhoz, hogy ezt az új kapcsolatot tartóssá is tegye, persze ameddig tart, addig jó lehet. Kapcsolat nélkül is élvezni fogod most az emberek társaságát!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Amennyiben konfliktusba kerültél egy szeretteddel vagy a pároddal az elmúlt időszakban, itt az ideje, hogy rendbe tegyétek ezt a dolgot Semmi okod továbbra is fenntartani ezt a feszült helyzetet, hiszen senkinek sem jó. A Vízöntő jegyében haladó Nap segít helyretenni a kényes helyzeteket, félreértéseket, haragot. Engedjétek el a negatív érzelmeket, sértettséget. Meglátjátok, milyen felszabadító érzés lesz!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A Vízöntő jegyében haladó Nap hatására a szexuális étvágyad fokozódik, de nem feltétlenül rossz értelemben. Ha most lép be az életedbe egy új kapcsolat vagy szerelem, az tartósnak ígérkezik vagy legalábbis nagy az esélye annak, hogy barátságban, jó viszonyban érjen véget. Képes vagy ebben az időszakban megőrizni az egyéniségedet, a rád jellemző alázatnak nyoma sincs most benned!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Az uralkodó bolygód a Vénusz, ezért számodra kiemelten fontos a szerelem. A hétvége nagy boldogsággal tölthet el, rengeteg szép, romantikus pillanatban lehet részed. Mindenféle kapcsolat szempontjából csodás időszaknak ígérkezik. Amennyiben egyedülálló vagy, élvezed a kötöttségek nélküli, izgalmakkal teli társasági életet.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Fokozott szexuális étvágyad szerezhet egy kellemes, de kellemetlen hétvégét is, attól függően, hogy mennyi feszültség van a kapcsolatodban. A kölcsönös belátás és engedmények nélkül nézeteltérések keletkezhetnek a szerelmi életedben. Ha most egy új kapcsolat kezdődik, az inkább a testi vonzalomra épülhet, így nem valószínű, hogy tartósnak ígérkezik!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A hétvégén rengeteg lehetőséged nyílik az ismerkedésre, flörtölésre. Viszont jobban tennéd, ha egy kicsit visszafognád magad. Nagyobb óvatossággal kellene kezelned ezeket. Nem alkalmas az idő ahhoz, hogy elkötelezd magad egy hosszabb kapcsolatban. Könnyen megeshet, hogy egy megbízhatatlan személy bűvkörébe kerülsz, és ez a csalódás megviselheti a lelkedet. Inkább élvezd a hétvégét kötelezettségek nélkül.


XII.22. - I.20.

Bak

A józan eszed felülkerekedik a romantikán, ezért mind a régebbi, mind az újabb kapcsolataidba stabilitás és nyugalom költözik. Képes vagy ebben az időszakban elfogulatlanul megoldani azokat a nehézségeket, amelyek az utóbbi időben nyomasztottak. Ha most kezdesz bele egy új kapcsolatba, a partnered és közted jelentős különbség lehet, de ez nem akadálya egy tartós kapcsolat kialakításának!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A hétvégén nagyon türelmetlen lehetsz és fellángolhat a szabadság és függetlenség iránti vágyad. Ezt az érzést nem tudod kordában tartani. Az sem riaszt vissza, hogy emiatt az egész hétvégéd veszekedéssel telhet. A partnered részéről talán még a szakítás gondolata is felmerülhet. Akkor cselekszel helyesen, ha azonnal tisztázod a problémákat. Ha valóban azt érzed, hogy szabadságra van szükséged, akkor ne hagyd magad kalitkába zárni!


II.21. - III.20.

Halak

A hétvégén több meghívást is kaphatsz barátaidtól, ezeket érdemes lenne most kihasználnod. Lehetséges, hogy ezek valamelyikén fog rád találni a nagy szerelem. Megtörténhet, hogy egy olyan személlyel hoz össze a sors, akit már régóta ismersz, de már egy ideje nem láttátok egymást. A viszontlátás öröme mellett, mindketten úgy érezhetitek: tökéletesen egy hullámhosszon vagytok.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...