A minőségi vaj zsírban oldódó A-, E- és K2 vitaminban gazdag: utóbbi különösen fontos a kalcium-anyagcsere szempontjából, és szerepet játszhat az artériában való zsírlerakódások megelőzésében is. A kávéból származó koffein és a vajból származó zsírok kombinációja továbbá folyamatos energiafelszabadulást biztosít reggelente, ami csökkenti a kávéfogyasztással gyakran összefüggő túl hirtelen és kellemetlen energialöket kialakulásának esélyét. De ez még nem minden: a vajban lévő magas zsírtartalom növeli a teltségérzetet, ezáltal csökkenni fog a kalóriabeviteled, ami különösen előnyös azok számára, akik fogyni szeretnének. A kérdés, hogy vajon hogyan érdemes kombinálni a vajat a kávéval, hogy kihasználjuk fogyasztó hatását? Lapozz, eláruljuk!
3/4
Fotó: Pinterest
Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el
A minőségi vaj zsírban oldódó A-, E- és K2 vitaminban gazdag: utóbbi különösen fontos a kalcium-anyagcsere szempontjából, és szerepet játszhat az artériában való zsírlerakódások megelőzésében is. A kávéból származó koffein és a vajból származó zsírok kombinációja továbbá folyamatos energiafelszabadulást biztosít reggelente, ami csökkenti a kávéfogyasztással gyakran összefüggő túl hirtelen és kellemetlen energialöket kialakulásának esélyét. De ez még nem minden: a vajban lévő magas zsírtartalom növeli a teltségérzetet, ezáltal csökkenni fog a kalóriabeviteled, ami különösen előnyös azok számára, akik fogyni szeretnének. A kérdés, hogy vajon hogyan érdemes kombinálni a vajat a kávéval, hogy kihasználjuk fogyasztó hatását? Lapozz, eláruljuk!