Lifestyle

Megszűnik a gyomorbántalom, ha így iszod a kávét: csempészd bele már ma reggel ezt a hozzávalót a forró nedűbe, mert csodát tesz a szervezeteddel!

Te is azok közé tartozol, akik bár imádják a kávé ízét, sosem tudják igazán kiélvezni a rendszeresen fellépő gyomorpanaszok miatt? Akkor az alábbi konyhai trükköt mindenképp érdemes kipróbálnod!

Egyszerű, de nagyszerű praktika

A kávé elsődlegesen élénkítő hatása miatt népszerű, hiszen a benne lévő koffeinnek hála azonnal kipattan a szemünk, s máris energikusabban, aktívabban vágunk neki a napnak. Ezen kívül a keserű ital fogyasztásának kulturális és közösségformáló ereje van, hiszen bármikor jó apropót kínál egy baráti vagy családi összejövetelhez, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy kulináris szempontból sem utolsó, hiszen sokféle ízélményt kínál. Egy szó, mint száz, a kávézás sokunk életmódjának fontos, alapvető része, amely össze is kapcsol bennünket – ám sajnos néhányan hiába vannak oda az aromáért, nem mindig tudják kiélvezni a pozitív hatásait, ugyanis már egy csészényi adag is bánthatja a gyomrukat. Szerencsére azonban létezik egy szuper konyhai trükk, amivel gyerekjáték orvosolni ezt a problémát; galériánkban eláruljuk, milyen hozzávalóval érdemes összekeverni a forró italt, hogy megszűnjenek a hasi panaszok!

A kávét rengetegen szeretik, sőt, sokan annak ellenére is fogyasztják, hogy a keserű ital könnyen kikezdi az arra érzékeny gyomrukat – a gond azonban könnyen megelőzhető, elég csupán körbenézni a konyhában.
Kattints a további képekért!

Te milyen színű bögréből vagy csészéből iszod a kávét? Gondoltál már arra, hogy ennek bizony komoly jelentősége van? Nos, cikkünkből most megtudhatod, miért nem szabad soha piros vagy narancssárga bögréből fogyasztani a sokak által imádott forró nedűt.

Leadfotó: 123rf
Forrás: mindmegette.hu

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Azahriah zenéjét elemezték ki az RTL műsorában, de el lehetett csípni egy bizarr hozzászólást is.
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.