Lifestyle

4 hűtlen férfi megdöbbentő vallomása: ezért csalják meg a párjukat a pasik

A férfiak őszintén bevallották a hűtlenségük mögött meghúzódó okokat, a tapasztalataik pedig meglehetősen eltérőek.

Megcsalás

Manapság a legtöbb párkapcsolat a hűtlenség miatt ér véget. De miért csalják meg egymást a felek? Mi vesz rá valakit arra, hogy visszaéljen szerelme feltétlen bizalmával? A Reddit felületén természetesen ez a téma sem tabu, az oldal Aggravating-Angel217 nevű felhasználója pedig neki is szegezte a kérdést a pasiknak "Férfiak, akik már voltak hűtlenek: miért csináltátok?" Nos, az erősebbik nem képviselői nem tartottak vissza semmit, és elég hihetetlen történeteket árultak el. A sztorik az aljastól a szinte már megérthetőig terjedtek és őszintén felnyitják a szemeket. Kattints a galériára, íme néhány a legvadabb vallomások közül!

1. "Csaltam, mert miután hat hónapig nem érintettek meg szexuálisan vagy nem szexuálisan, egy másik személy figyelme bódítóan hatott rám. A páromnak csak a pénzem kellett és szeretett velem időt tölteni, de szex már nem volt. Viszont nem ezért csaltam, hiszen ha kanos voltam, egyszerűen maszturbálhattam. De kapcsolatba akartam lépni egy másik emberrel, aki meg akart érinteni engem."
Kattints a további képekért!

Már önmagában sem volt egészséges a párkapcsolatuk, hiszen csak titokban találkozgathattak, de a nőt érzelmileg a padlóra küldte egy másik, sokkal súlyosabb felfedezés.

Leadfotó: 123rf.com
via

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle