Lifestyle

Amikor elolvasta lánya karácsonyi kívánságlistáját az anya, azonnal sokkot kapott: a világ szíve egy emberként hasadt meg a levelet látva

Elsőre egy normális kívánságlistának tűnt, már ami a világ jelenlegi értékrendszerét illeti. Az utolsó sora azonban sokkolta az édesanyát.

Kívánság

Amikor Suzy Boliver átnézte lánya karácsonyi kívánságlistáját, először pontosan azokat a dolgokat fedezte fel, amelyekre számított. A kislány ugyanis nagy rajongója az egyik legnagyobb mobilgyártó cégnek, a listáján így többek között egy tablet, egy mobiltelefon és egy, a készülékekhez is használható toll is szerepelt. Sőt, egy plüss mackó is helyet kapott a sorban, ami egy picit azért már-már örömteli is, ha azt nézzük, hogy egy alig 8 éves kislányról van csak szó. De csak ezt követően jött a keserű felismerés - a lista utolsó sora! Az anya rémülten fordult a nyilvánossághoz - írja a TWN.hu, majd megmutatják a megható listát is.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.