Lifestyle

Karácsonyi hangulatban tetőtől talpig

A karácsony az ünnepi környezet megteremtésével lesz teljes. Néhány kiegészítővel könnyedén becsempészhetjük a karácsonyi életérzést otthonunkba, hogy megadjuk az alaphangulatot a közelgő ünnepléshez.

Öltöztessük karácsonyi díszbe a környezetünket

Akkor teljes a karácsony, ha igazán átjár minket az ünnepi hangulat. A karácsonyi kirakatok, az utcai fények és a hóesés, a forralt bor és a sült gesztenye illata mind-mind segítség abban, hogy lélekben is át tudjuk magunkat adni a közelgő szeretet ünnepének. Ahhoz, hogy ez otthon is megmaradjon, érdemes a közvetlen környezetünket is karácsonyi díszbe öltöztetnünk. Ehhez elég akár néhány apróság, melyeket a hipermarketekben is be tudunk szerezni.

Dekorációs kellékek széles tárháza

Egy jó dekorációval könnyedén becsempészhetjük otthonunkba a karácsonyi mesevilágot. Néhány girland és fényfüzér az ablakokra vagy a teraszra, adventi koszorú és egy-két kerámiadísz az asztalra, és már meg is alapoztuk a hangulatot. Bónuszként már most felállíthatjuk a karácsonyfát, hogy még teljesebb legyen a karácsonyi életérzés. A Tescónál Clubcarddal akár 40 százalékot is spórolhatunk karácsonyi dekortermékek, világítás és műfenyő vásárlása esetén. Ráadásul 45 féle égősor, 39 féle dekorációs világítás, 300 féle karácsonyfadísz vár minket a hagyományos gömböktől az angyalkákon, fadíszeken és retro szalma- vagy szövegdíszeken keresztül a DIY összeszerelhető verziókig.

dekorációs kellékek hóemberes

Az áruházláncnál több különféle műfenyő is kapható: van többek között havas tájat idéző fehér, a szűkösebb térrel rendelkező lakásokba ideális keskenyebb kialakítású és a tömött fákat idéző, sűrű ágú, 210 centiméter magas is. A lehetőségek száma szinte végtelen, kizárólag rajtunk múlik, hogy mit választunk színben, stílusban, megjelenésben. Különleges szaloncukorral pedig még édesebb lesz az élmény. Érdemes szétnézni például a hűségkártyával olcsóbban hazavihető Tibi, Piros Mogyorós és Vadász szaloncukrok vagy a Szamos töltött szaloncukor-válogatása között.

Karácsonyi motívumok ágyban, asztalon

Még teljesebbé tehetjük az ünnepi hangulatot karácsonyi mintás konyhai, hálószobai vagy fürdőszobai textíliákkal, melyek december 24-ig akár 40 százalék kedvezménnyel érhetők el a Tescónál a Clubcarddal rendelkezőknek. Egy manós ágynemű, tartánmintás takaró vagy rénszarvasos párna garantáltan felidézi bennünk a karácsonyi életérzést. Ráadásul a Tesco most ugyanekkora kedvezményt ad minden karácsonyi mintás gyertyára és gyertyatartóra, melyek az ünnep elengedhetetlen kiegészítői. Clubcard-tulajdonosként akár 30 százalékkal olcsóbban vehetjük meg továbbá a konyhai, sütés-főzési és tálalási kellékeket, köztük például a karácsonyi motívumokkal díszített konyharuhaszettet. Az ünnepi asztal megterítéséhez karácsonyi szalvéta is dukál, amelyek közül több fajtát is alacsony áron szerezhetnek most be a Tesco vásárlói.

Karácsonyi kényeztetés mindenkinek

A környezetünk feldíszítése közben magunkra is szánjunk figyelmet. Clubcarddal most minden karácsonyi kozmetikai csomagra 30% kedvezmény jár, így magunknak és szeretteinknek is találhatunk szépségápolási termékeket a Tescóban, hogy tetőtől talpig élvezhessük az ünnepi kényeztetést. A széles választékban olyan márkák kínálatából szemezgethetünk, mint a Helia-D, a Rimmel London, a Dove, az Axe, az Old Spice, az Adidas, a Denim vagy a Nivea.

illatszercsomagok tescóban

A háziállattal együtt élők jól tudják, hogy karácsonykor természetesen a kiskedvencekről sem feledkezhetünk meg. A Tesco nekik kedvezményes karácsonyi ajándékbokszokkal és csontokkal, illetve Clubcard-áron beszerezhető macskaeledelekkel készült.

Lead fotó: Pexels /Laura James/

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A vöröshagyma héjának jótékony hatásai, valamint felhasználási módjai kevésbé ismertek, ezért most összeszedtük, miért nem szabad soha egyből kihajítani.
Home&Design
Idén is megrendezik Magyarország legnagyobb konyhabútorokat, konyhagépeket, konyhai eszközöket és mindenekelőtt konyhai trendeket bemutató kiállítását.
Lifestyle
Az ételek élvezete nemcsak az ízekben rejlik, hanem azzal is jár, hogy kielégítsék az éhséget, ám vannak olyan élelmiszerek, melyek elfogyasztása után csak még éhesebbnek érezzük magunkat, és további...