Lifestyle

Online rendelt kabátot a lány, amit a zsebében talált, attól sokkot kapott - Fotók

Amikor kicsomagolta a megrendelt ruháit, még maga sem gondolta, hogy érheti majd még meglepetés. Aztán úgy érezte, valami kemény dolog lapul a zsebben.

Kabát

Egy trendi, úgynevezett college dzsekit látott meg az egyik online shop weboldalán a 25 éves lány, és szinte azonnal beleszeretett - írja a TWN.hu. Alig 60 dollárért, azaz körülbelül 22 ezer forintért hirdették, ami igencsak kedvező ár egy ilyen típusú, új kabátért. "Nem is sokáig gondolkodott Callie Doyle, azonnal a virtuális kosarába tette a terméket, majd ki is fizette azt. Ekkor még ő sem gondolta, hogy micsoda meglepetés vár majd rá, ami egyben hatalmas dilemma is. Amikor ugyanis megérkezett a kabát, nem akármi bukkant elő a zsebéből" - írja a lap.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!