Lifestyle

Online rendelt kabátot a lány, amit a zsebében talált, attól sokkot kapott - Fotók

Amikor kicsomagolta a megrendelt ruháit, még maga sem gondolta, hogy érheti majd még meglepetés. Aztán úgy érezte, valami kemény dolog lapul a zsebben.

Kabát

Egy trendi, úgynevezett college dzsekit látott meg az egyik online shop weboldalán a 25 éves lány, és szinte azonnal beleszeretett - írja a TWN.hu. Alig 60 dollárért, azaz körülbelül 22 ezer forintért hirdették, ami igencsak kedvező ár egy ilyen típusú, új kabátért. "Nem is sokáig gondolkodott Callie Doyle, azonnal a virtuális kosarába tette a terméket, majd ki is fizette azt. Ekkor még ő sem gondolta, hogy micsoda meglepetés vár majd rá, ami egyben hatalmas dilemma is. Amikor ugyanis megérkezett a kabát, nem akármi bukkant elő a zsebéből" - írja a lap.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Terence Hill hosszú évtizedek óta kitart élete párja mellett, akinek annak idején két hónap ismerkedés után ki is mondta a boldogító igent. Vajon mi lehet a titkuk?
Lifestyle
A nő és a férje 17 éve él boldog házasságban, és három gyermekük van. Most azonban kiderült a keserű igazság.
Lifestyle
A podcast műfaj elképesztő sebességgel terjed az interneten, ma már egyre többen hallgatnak zene helyett különböző beszélgetős műsorokat a mindennapjaik során munkába menet, vagy éppen főzés közben.