Lifestyle

Online rendelt kabátot a lány, amit a zsebében talált, attól sokkot kapott - Fotók

Amikor kicsomagolta a megrendelt ruháit, még maga sem gondolta, hogy érheti majd még meglepetés. Aztán úgy érezte, valami kemény dolog lapul a zsebben.

Kabát

Egy trendi, úgynevezett college dzsekit látott meg az egyik online shop weboldalán a 25 éves lány, és szinte azonnal beleszeretett - írja a TWN.hu. Alig 60 dollárért, azaz körülbelül 22 ezer forintért hirdették, ami igencsak kedvező ár egy ilyen típusú, új kabátért. "Nem is sokáig gondolkodott Callie Doyle, azonnal a virtuális kosarába tette a terméket, majd ki is fizette azt. Ekkor még ő sem gondolta, hogy micsoda meglepetés vár majd rá, ami egyben hatalmas dilemma is. Amikor ugyanis megérkezett a kabát, nem akármi bukkant elő a zsebéből" - írja a lap.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...