Lifestyle

Kint volt a kiskutya, amikor eleredt az eső: amit ezután tett, heves vitát robbantott ki - Videó

A kis véreb még az udvaron volt, amikor leszakadt az ég - márpedig ő nagyon nem szereti az esőt. A róla készült videó vírusként terjed a világban.

Eső

Azt is mondhatnánk, érthetetlen az ok - egy átlagos videónak tűnik, ami egy kiskutyát mutat be. A TWN.hu cikke szerint Salem története mégis megosztja a világot és heves reakciókat vált ki. Gazdája ugyanis videóra vette, amikor eleredt az eső, a kis négylábú pedig a lépcső alá menekülve küzd a halálfélelmével. Siránkozik, remeg, toporzékol - nem titkolja, picit sem szereti az esőt. Úgy tűnik, véget ért számára a világ, lepergett előtte rövid kis élete filmje. A felvételt már több mint kétmillióan látták, és záporoznak a kommentek. Megdöbbentő, mi mindennel vádolják a gazdit!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.