Június havi nagy pénz és karrier horoszkóp: kezdj el megtakarítani

Mutatjuk, hogy mit tartogat a június hónap karrier- és pénzügyi fronton! Íme!

III.21. - IV.20.

Kos

Júniusban meg kell tanulnod határozott döntéseket hozni és fõképpen kiállni saját magadért és hatékonyabban képviselni az érdekeidet. Fõképpen a munkahelyeden lehet szükséged határozottabb kiállásra és véleményre. Nagyon sok múlhat most ezen, de ehhez tisztában kell lenned a saját értékeiddel, bízol-e magadban eléggé? A hónap váratlan kiadásokat hozhat számodra, amelyek félelemmel tölthetnek el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Ez a hónap kiemelkedõ lehet a jövõd szempontjából, de ehhez meg kell fogalmaznod a vágyott céljaidat. Nagy körültekintéssel dolgozz, sürgetéssel csak árthatsz magadnak, a tervezésre helyezd most a fókuszt. Gondold át az elmúlt idõszakot, mit kell elengedned a továbblépéshez, a nehézségek mire tanítottak téged? Most határozottságra és kitartásra van szükséged, mert csak ez vihet elõre.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Tisztában vagy a képességeiddel és azzal is, hogy mi tud motiválni a fejlõdésre. Most mégis át kellene gondolnod, merre érdemes tovább menni. Június nagy része inkább olyan visszatekintõs számodra, a hónap közepe azonban konkrét lehetõségeket is hozhatnak. Érdemes lesz most többet vállalnod, mert a befektetett munka mennyisége bõven megtérül anyagilag.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Júniusban szembesülhetsz a múltaddal, a múltban meghozott döntéseid következményeivel. Ám az égiek most lehetõséget adnak arra, hogy újra gondold és kijavíthasd a tévedéseket. Visszatérhetnek rég látott emberek az életedben, esetleg régi szituációkban találhatod magad újra, ezek alapján rálátást nyerhetsz az életed összefüggéseire, az okokra és ezáltal a válaszokra is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Június hónap rendkívül stresszes és megterhelõ lehet számodra. Nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is megviselhet. Ezért nagyon fontos, hogy próbálj meg kerülni mindenfajta vitás helyzetet, ne hagyd magad provokálni, mert az ilyen helyzetek csak elszívják a maradék életenergiádat is. Több pihenésre lesz szükséged a hónap során, mert csak is így tudsz helytállni a mindennapokban.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szûz

Júniusban napvilágra kerülhetnek olyan dolgok, amelyek rendkívül érzékenyen érinthetnek téged és mélyen alááshatják biztonságérzetedet mivel azt hitted, hogy már rég túljutottál rajtuk. Legyél óvatos és körültekintõ, egy rossz döntés, egy rossz idõben elhangzott mondat is sokat árthat most neked. Ha a múlt hibáiból levonod a megfelelõ következtetéseket akkor pénzügyekben pozitív idõszak köszönt rád.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A szép dolgokra szeretsz költeni, többet is, mint amennyit megengedhetsz magadnak, ezért érdemes lenne a hónap elején átnézned, hogyan tudnád a jövõben a bevételeidet az igényedhez igazítani. A hónap során a sors minden lehetõséget meg ad, hogy az anyagi ügyeidben rendezd a dolgaidat, de ehhez nem ártana tudatosítanod azokat a képességeidet, amik segíthetnek megtalálni a sikerhez vezetõ utat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Már a hónap elején érzed, hogy június valami különlegeset tartogat számodra, bár nincs konkrét elképzelésed, érzed, hogy valami van a levegõben. Életed több területén is érezhetõ a megkönnyebbülés, ezek a változások anyagilag és erkölcsileg is kedvezõek lesznek. Az önfegyelmedet és a türelemdet viszont nem ártana fejlesztened, mert hosszú távon csak is így tarthatod fenn ezt a pozitív állapotot.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Lehetõségekben nem lesz hiány ebben a hónapban számodra, sõt még az anyagiakra sem panaszkodhatsz. Egyedül arra kell figyelned, hogy a nehezen megkeresett pénzed ne költsd el meggondolatlanul. Ez egy fontos idõszak lehet, amennyiben vannak nagyszabású terveid, érdemes most fejben összerakni, megtervezni õket. Az égiek most kitartással és jó adag szerencsével látnak el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Június változékony hangulatban telik számodra, komoly akadályokkal szembesülhetsz, amelyek próbára teszik állóképességedet és kitartásodat. Ne hagyd, hogy a józan megfontolás helyett a vágyak és az álmodozás vegye át az irányítást az életed felett. Nagy változások elé nézel, ezért most nagy szükséged van arra, hogy két lábbal állj a földön és megfontolt döntéseket hozz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntõ

Már a hónap elsõ hetében egy váratlan akadály tornyosúl a terveid elé, a sikerhez most nemcsak bátorság és némi kockázatvállalás kell, hanem az is, hogy higgy magadban és bízz abban, hogy eléred azt, amit szeretnél. Most lehetõséged nyílik rá, hogy az elmúlt idõszakban megszerzett tapasztalataidat a gyakorlatban is hasznosítsd. Ha most új irányt szeretnél szabni az életednek, azt csak is drasztikus eszközökkel tudod elérni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Júniusban a továbblépésben rejlik a szebb jövõ lehetõsége, engedd el aminek lejárt az ideje, ami pedig menthetõ, azt próbáld meg kijavítani. Le kell zárni a múltat, hogy helye legyen az új lehetõségeknek. Nem érdemes tovább ragaszkodnod olyan helyzetekhez, ami egzisztenciálisan bizonytalan élethelyzetben tart, ráadásul még az önbecsülésed is aláássa, nem félj az újtól, fektess több energiát azokba a dolgokba, amelyekben teljes szívvel hiszel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!