Július havi nagy pénz és karrier horoszkóp: a lehetőségek hónapja jön

Mutatjuk, hogy mit tartogat a július hónap karrier- és pénzügyi fronton! Íme!

III.21. - IV.20.

Kos

Bizonytalannak érzed a munkahelyedet, úgy érzed, hogy nagyobb változás van készülőben, ami talán téged is érinthet és ez nagyfokú nyugtalanságot okozhat számodra. Régóta azt érzed, hogy szívesen kipróbálnád magad egy új területen, ugyanakkor az anyagi biztonságodra is tekintettel kell lenned. Ha most nem szánod rá magad a változtatásra, akkor azzal is számolnod kell, hogy több felelősséget fognak a nyakadba varrni és olyan munkát is el kell végezned, amit nem szeretnél.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Optimizmusod még a reménytelennek hit helyzetekből is kisegít, ez nemcsak rád van pozitív hatással, hanem az egész környezetedre. A hónap közepén jó és kevésbé örömteli események is történnek, próbáld meg könnyedén kezelni ezeket a helyzeteket. Jó formában vagy, egyre több az energiád, ezért könnyedén túljutsz még a nehezebb feladatokon is. Az anyagi helyzeted hullámzó, de nem kell aggódnod, minden fizetési kötelezettségednek eleget tudsz tenni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A munkahelyeden feszült helyzet alakulhat ki, szóváltásba keveredhetsz néhány kollégáddal. Próbáld meg elkerülni, hogy elfajuljon ez a dolog, inkább törekedj arra, hogy békésen lezáruljon ez az ügy. Nemcsak kommunikációs problémák nehezeíthetik az életedet, a mozgékonyságod következtében állandó kapkodásban vagy így több olyan súlyos hibát is véthetsz, amelynek hosszú távú következményei lehetnek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

A munkahelyeden olyan különleges feladatot kapsz, ahol megcsillogtathatod kreatívitásodat és a szakmai tudásodat. Főnökeid elismerik tudásodat, tapasztalatodat, éppen ezért szánják neked ezt a feladatot. A mostani változásokhoz nagyon jól tudsz alkalmazkodni, új beosztást kaphatsz, ami lelkesedéssel tölt el, hiszen sokkal kedvezőbb feltételekkel jár együtt. Az anyagi helyzetedben váratlan kiadások okozhatnak feszültséget, de ezek csak átmeneti jellegűek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A munkahelyeden sok feladat vár, amelyeknek láss neki minél előbb. Ha fontos döntést kell meghoznod a munkáddal vagy az anyagi helyzeteddel kapcsolatban, akkor érdemes minden körülményt alaposan megvizsgálnod és mérlegelned. Most lehetőséged lesz arra, hogy építgesd a karrieredet, ezért is fontos, hogy minden lezáratlan ügyet magad mögött tudj. Fontos, hogy ne kapkodj, érdemes kis lépésekben haladnod, akkor biztosan minden sikerül.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Sokkal türelmetlenebb vagy, mint általában, a kapkodás pedig hibákat szül, ezért próbálj meg egy kicsit lassítani, a gyorsaság, amúgy sem jellemző rád. Amennyibben állást szeretnél változtatni, most remek lehetőséged lesz rá, akár még külföldön is találhatsz megfelelőt. Az anyagi helyzeted jól alakul, a sors most olyan lehetőségeket sodor az utadba, amiből jelentős jövedelemre tehetsz szert.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Júliusban úgy érzed, hogy a munkahelyeden túl sokat várnak el tőled, plusz feladatokat kapsz, ami nem jár több fizetéssel. Ne engedd, hogy túlterheljenek, mert könnyen akár hosszú időre beleragadhatsz ebbe a helyzetbe, ráadásul az erőnléted sem az igazi. Fontos, hogy a munkahelyeden bekövetkező változásokat kezeld rugalmasan, ha viszont számodra elfogadhatatlan az új helyzet, akkor állj tovább mihamarabb.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Júliusban nehezebben mennek a dolgaid, mint máskor általában. Előfordulhat, hogy meg kell küzdened bizonyos dolgokért. Ez most nem visel meg téged annyira, mint általában, hanem inkább feléleszti benned a küzdő szellemet. A kommunikációs képességed segít a karrierépítésben, mivel pontosan tudod, hogy mikor és kinek mit kell mondanod. Viszont arra ügyelj, hogy tartsd be a fizetési határidőket.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A munkádban változatosságra vágysz, a monoton munka nem a te világod. Türelmetlenül vároda lehetőségét annak, hogy az ötleteidet, világ megváltó terveidet megvalósíthasd. Úgy éred a mostani helyeden erre nincs lehetőséged. A hónap vége felé érdemes körülnézned a nagyvilágban, mert jó lehetőségeket találhatsz, akár még egy új területen is kipróbálhatod magad. Az anyagi helyzeted ingadozó lesz bevételed, de sok kiadásod is lesz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A munkádban most is a legjobb teljesítményt akarod nyújtani. Próbálsz mindig magabiztosnak látszani, akkor is, ha valójában nem vagy az. Kollégáid körül többen féltékenyek rád, emiatt elég fagyos lehet a munkahelyi légkör. Ha nyitottabban próbálnál közelíteni hozzájuk, talán feloldhatnád ezt az ellenséges hangulatot. Ha állást szeretnél változtatni, akkor még várnod kell, most nem találsz olyat, ami megfelelne neked.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Júliusban sok lesz a munkád, előfordulhat, hogy túlóráznod is kell, ez viszont jó hatással lesz az anyagi helyzetedre. Ez a hónap nem alkalmas arra, hogy új dolgokba fogja bele, várd ki a megfelelidőt és alkalmat. Ha állást szeretnél változtatni, várnod kell, erre nem alkalmas ez az időszak. anyagi helyzeted változó , most próbáld megállni, hogy nagyobb költségekbe vered magad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Bármilyen területen is dolgozol, a hivatásodban kiemelkedő időszakra számíthatsz ebben az időszakban. A hónap elején nagy erővel veted bele magad a munkába, a kreatívitásod a csúcson van, használd ki ezt a lehetőséget. Amennyibben vállalkozó vagy esetleg valamilyen művészeti területen dolgozol, akkor egy izgalmas lehetőséget kaphatsz a sorstól. Anyagi helyzetedben a közös projekteknél, túl jónak tűnő ajánlatoknál visszaélhetnek jóhiszeműségeddel, ezért legyél óvatos.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!