Jóképű bűnözőt köröz a brit rendőrség, a nők alig bírnak magukkal a kommentszekcióban

Közzétettek egy rendőrségi fotót a férfiről, aki elszalasztotta a börtönbe vonulást, de a kommentelők ahelyett, hogy segítenének megtalálni a rablásért körözött bűnözőt, inkább azon olvadoznak, milyen szexi az illető. Olyan sok hozzászólás érkezett, hogy le kellett tiltani a komment-lehetőséget a posztnál.

Megvan Jeremy Meeks utódja

Emlékeztek még Jeremy Meeksre? Ő volt az a veszélyes bűnöző, akinek képét a Facebookon közzétette a kaliforniai rendőrség, aminek hatására nők milliói szerettek bele egy szempillantás alatt. A fotó futótűzként terjedt az interneten, és noha Meeks egy évre rács mögé került, miután elítélték lőfegyver birtoklásáért és nagyszabású lopásért, ahogy kijött a hűvösről, rögtön beindult a modellkarrierje. A divatvilág fejesei azonnal lecsaptak rá, már a börtönben leszerződtette egy neves ügynökség, és ahogy kiengedték, munkába is állt. Kifutón először a New York-i divathéten vonult végig, azóta pedig már a filmszakmában is kipróbálta magát, és a mai napig népes rajongótáborral rendelkezik: az Instagram-oldala jelenleg 1,6 millió követővel bír.

Meeks ezzel kitaposta az utat az olyan pasik előtt, akik bár bűnözők, mégis rengeteg nő odavan értük. Talán ő volt az első, aki női szíveket (is) elrabolt, de biztosan nem az utolsó. Nemrégiben Angliában bukkantak az utódjára. A következő oldalon mutatjuk az illetőt.

Lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2